Fik smadret huset: Nu frygter de ny rekordstorm

Kevin Jack Sørensen var til kontrol på Rigshospitalet med sin lille søn, der har haft kræft, da han fik en ubehagelig besked - hans hus var blevet smadret af stormen den 28. oktober - nu frygter han den nye storm på torsdag

Kevin Jack Sørensens hus blev efter stormen i oktober 2013 helt ødelagt. Et børneværelse er helt raseret. (Privatfoto)
Kevin Jack Sørensens hus blev efter stormen i oktober 2013 helt ødelagt. Et børneværelse er helt raseret. (Privatfoto)

Nogle gange ramler ulykkerne i livet ned over en. Det kan 33-årige Jack Kevin Sørensen fra Svenstrup på Als tale med om.

Den 28. oktober 2013, under den voldsomme oktoberstorm, var han til kontrol på Rigshospitalet med sin tre-årige søn, Liam Storm Sørensen, der har haft kræft, da han blev ringet op af sin nabo.

Se også: Vindstød af orkanstyrke og sne på vej

- Naboen sender så et billede, hvor både taget og fronten af vores hus manglede. Jeg kunne ikke komme hjem, da broen var lukket, men så kom jeg hjem om tirsdagen og så, at der intet var tilbage, siger Jack Kevin Sørensen.

Taget fløj af
Taget fløj af og røg ind på nabogrunden. Samtidig røg væggen ind og smadrede hele stuen, sammen med regnen. En del af køkkenet gik også i stykker.

Skovbrynet i Næstved er blevet til Brynet, skriver vor læser Lennart Lind, som har taget dette foto. Samfund Læsernes storm-fotos: Så galt gik det sidste gang

Den ulykke, samtidig med sønnens sygdom, er næsten ikke til at beskrive for den 33-årige far.

- Det er helt ubeskriveligt. Han fik jo kræft for to år siden. Der fik han det konstateret. Man når lige at komme lidt op, og så bliver man pillet ned igen. Så fik han en ny lever for et år siden, og så kom det her. Det er næsten hver gang i september-oktober, der sker et eller andet, siger Jack Kevin Sørensen.

Se også: Danmark lammet af rekord-storm

Han er nu blevet genhuset i et hus ved siden af det ødelagte - sammen med sin tre-årige søn Liam, sin kone Maria Sørensen, datteren Nicole Olivia Sørensen, og den sidste lille ny, der kom til verden 24. august - drengen Shawn Costa Sørensen.

Frygter ny storm
Derfor frygter den 33-årige familiefar nu den nye storm som DMI har varslet på torsdag. Den risikerer nemlig ifølge DMI at blive lige så kraftig som stormen den 28. oktober.

- Jeg tænker, at det er ikke lige det fede. Nu er vi lige blevet genhuset ved siden af. Så man har det sådan lidt... Sker det så en gang til, at det hele flyver igen?, siger Jack Kevin Sørensen.

Heldigvis har familien ikke haft problemer med forsikringen efterfølgende, og de skal blive boende i det nye hus, der ligger selvstændigt, men er en del af en boligforening.

Sønnen har det bedre
- Vi har fået et hus, der er helt magen til, der bliver vi så boende i stedet. Det gamle hus bliver først bygget op igen næste år, siger Jack Kevin Sørensen, hvis tre-årige søn i øvrigt har det bedre nu.

- Nu går det fint. Han har haft et par måneder nu, hvor der ikke har været noget, lyder det fra familiefaren.

1 af 3 Kevin Jack Sørensen med sin lille søn Liam Storm Sørensen, datteren Nicole Olivia Sørensen, og konen Maria Sørensen, som er gravid med lille Shawn Costa Sørensen. (Privatfoto)
2 af 3 Huset var ubeboeligt efter stormen den 28. oktober 2013. Familien er nu genhuset. (Privatfoto)
3 af 3 Kevin Jack Sørensens hus blev efter stormen i oktober 2013 helt ødelagt. Et børneværelse er helt raseret. (Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer