Vil du være Ekstra Bladets vejr-øjne

Ekstra Bladet leder efter folk, der har lyst til at være vores øjenvidner nat og dag, når vejret er dramatisk

Kære læser

Vil du være med til at præge Ekstra Bladet og være vores øjenvidne nat og dag, når der er isslag, stormen rusker, eller sneen har lagt sig som en tung dyne over landet?

Ekstra Bladet er i gang stort set hele døgnet, og vi efterlyser læsere fra alle dele af Danmark, som vi må kontakte for at få øjenvidneberetninger, når vejret er det, alle taler om.

Vi har brug for læsere i alle aldre, der dagligt pendler med tog, bus eller bil og kan fortælle, hvordan trafikken skøjter rundt, læsere, der cykler til arbejde og studier i al slags vejr med skudklare smartphones, og læsere, der kan give os en øjenvidneberetning hjemme fra matriklen og ude i landet med regn, rusk og sne under sålerne.

Vi vil særligt gerne have læsere, som vi kan få fat på tidligt om morgenen eller sent om aftenen, men det vigtigste er at samle et korps af vejr-dedikerede læsere, der har lyst til at hjælpe os med at give den bedst mulige dækning af vejret fra alle dele af landet. Også udkanten.

Det er en fordel, hvis du ved, hvordan du kan sende et billede fra din mobiltelefon.

Har du lyst til at være vores vejr-øjne, så udfyld nedensåtende skema. Så vender vi tilbage for nærmere oplysninger.

Man kan altid framelde sig læserkorpset igen ved at sende en mail til vejret@eb.dk og vi bruger ikke dine oplysninger til andet end henvendelser vedrørende vejrkorpset.

Har du i øvrigt gode tips til Ekstra Bladet, kan du altid kontakte os på mail til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (koster alm. sms-takst)

0 kommentarer
Vis kommentarer