Vejlefjordbroen er igen åben for trafik

Morgentrafikanter kan igen køre over Vejlefjordbroen - dog kun med 50 kilometer i timen

Vejlefjordbroen er som den sidste af landets større broer igen åbnet for trafik, efter at stormen Bodil lammede infrastrukturen i Danmark torsdag.

Der er ligesom på både Øresundsbroen, Storebæltsbroen og Lillebæltsbroen sat en hastighedsgrænse på 50 kilometer i timen. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Stormen gik i land ved den jyske vestkyst omkring middagstid torsdag, og kort efter kom den ene politikreds efter den anden med advarslen til danskere om ikke at gå ud.

Stormen Bodil sendte torsdag sine kraftige vindstød ind over hele landet, og i Lemvig kostede et fatalt vindstød en 72-årig kvinde livet, da en varebil, som hun var passager i, blæste af vejen.

Men Bodil blev dog heldigvis aldrig til den orkan, som flere havde frygtet. Alligevel frarådede samtlige landets politikredse al unødvendig færdsel og rådede danskerne til at blive inden døre, mens den rasede.

Stort set alle landets broer blev spærret på grund af den kraftige vind og trafikale hovedårer som Storebæltsbroen, Øresundsbroen og Lillebæltsbroerne lukkede fuldstændig ned.

Færgerne blev i havn, fly blev stående på asfalten i lufthavnene i Aalborg, Billund og København, og hver landsdel og især de små øer måtte herefter klare sig selv.

0 kommentarer
Vis kommentarer