Fængselsbetjente taget til fange af Bodil

Thomas Andersen og Peter Rishøj har netop bestået fængselsbetjenteksamen, men er i stedet selv taget til fange

De to nyuddannede fængselsbetjente Thomas Andersen (tv.) og Peter Rishøj fik et lidt længere ophold på Sjælland end forventet. (Foto: Per Rasmussen)
De to nyuddannede fængselsbetjente Thomas Andersen (tv.) og Peter Rishøj fik et lidt længere ophold på Sjælland end forventet. (Foto: Per Rasmussen)

Stormen Bodil har efterhånden fået et godt tag i det meste af Danmark, så de færreste mennesker er sluppet for på en eller anden måde at blive ramt.

Blandt dem, som stormen har godt fat i er 31-årige Peter Rishøj og 26-årige Thomas Andersen.

Se også: Se læsernes vilde stormbilleder

Ligesom mange andre kan de nu se langt efter at slippe over kattegat, efter at Storebæltsbroen er blevet lukket på grund af stormen.

- Jeg skulle ellers hjem og holde ferie, men den ferie starter så i Korsør, kan jeg konstatere, siger Peter Rishøj, der er bosiddende i Hirtshals.

Sammen med kollegaen, der bor i Odense, har han været til eksamen i fængselsbetjentuddannelsen i Birkerød, og de kunne nu se frem til at komme tilbage efter et 10 ugers uddannelsesforløb på Sjælland.

Ellers god start på dagen..
Men i stedet for at vende tilbage til et arbejde med indespærrede personer, blev de selv spærret inde på Sjælland af den iltre Bodil.

- Eksamenerne gik ellers godt, så det var en positiv start på dagen. Men vi kom selvfølgelig lige 14 minutter for sent til broen. Så nu er vi fanget i Korsør, siger Peter Rishøj.

Se også: Nu kommer anden bølge – og den bliver endnu kraftigere

Foreløbig holder de to kollegaer til på et spisested i nærheden af broen, hvor de bliver siddende indtil klokken 24. De håber dog at kunne komme hjem før.

- Vores familier venter os selvfølgelig med længsel, så de er lidt trætte af, at vi sidder fanget her på Sjælland, siger Peter Rishøj.

Han kan se frem til en køretur på fire og en halv time til Hirtshals, når broen igen åbner.

- Det var ikke lige med i planerne, halvgriner Peter Rishøj, der sammen med kollegaen tager situationen med et roligt smil, mens de holder sig opdateret på, hvad der sker.

0 kommentarer
Vis kommentarer