Ugens TV-højdepunkter: Yahya, PlayStation og en eksploderende hval

Se eller gense nogle af ugens mest populære nyhedshistorier fra Ekstra Bladet TV lige her

Ugens altoverskyggende nyhedshistorie blev den meget omdiskuterede og kontroversielle unge digter, 18-årige Yahya Hassans besøg i Vollsmose.

Fyns Politis betænkninger ved arrangementet havde i første omgang fået fynboerne til at ændre lokationen, men efter massivt pres fra stort set alle landspolitiske partier, besluttede man alligevel at afholde digtoplæsningen i ghetto-bydelen nordøst for Odense.

Arrangementet fremkaldte dog langt fra den frygtede ballade, og det helt forventeligt, hvis man skal tro den hårde kerne af unge i Bøgeparken i Vollsmose, som Ekstra Bladet talte med tirsdag aften.

Se også: Rødderne i Vollsmose: Vi vil vise Danmark, at Hassan tager fejl

- Vi vil gerne vise staten, at vi er fornuftige, og at alle de ressourcer, der bliver brugt i aften er spildt, siger en 19-årig ung mand af anden etnisk herkomst end dansk.

Varselsskud på Christiania
Langt mere 'action' var der til gengæld fredag i forbindelse med en politiaktion mod Pusher Street fredag.

Vagter fra Pusher Street omringede pludselig en gruppe civilbetjente, som måtte affyre varselsskud.

Se også: Politiet skød: Omringet af vagter i Pusher Street

- Vi har igen i dag konstateret, at pusherne på Christiania er parat til at gå meget langt for at forsvare deres kriminelle aktiviteter, sagde politikommissær Steffen Th. Steffensen, da Ekstra Bladet talte med ham.

To betjente kom lettere til skade. En blev ramt på knæet af kasteskyts og en fik en 'kæberasler', et slag i hovedet.

Vilde trafikplaner
'Trængt op' føler en københavnske bilejere sig givetvis også oven på kommunalvalget, hvor Enhedslisten i Københavns Kommune fik et kanonvalg og nu bebuder betalingsafgifter for at køre på vejene i hovedstaden.

Partiets spidskandidat i kommunen, Morten Kabell, lover til omvendt borgerne en letbane og flere metrolinjer.

Se også: TV: Så vilde er planerne fra EL's nye trafikboss

Ny PlayStation
Utvivlsom glæde var der til gengæld hos alle landets spilenthusiaster torsdag, da fjerde generation af Sonys konge på konsolmarkedet herhjemme, PlayStation, kom i butikkerne.

Herfra meldes der allerede om udsolgt, men omkring 100 spilleglade gaming-nørder var torsdag aften blevet inviteret ud af Sony til en hemmelig lokation. Vi tog her på Ekstra Bladet TV med og fik en vurdering af den nye, ultrahypede maskine.

Se også: TV: PlayStation 4 er på gaden - så vild er den

Alle ville se eksploderende hval
Ugens ultimativt mest sete tv-klip her på ekstrabladet.dk blev det nedenstående, hvorpå en færørsk biolog stikker et spyd i maven på en død kaskelot i forsøget på at åbne den.

Færingen fik dog travlt med at komme væk, da hvalens bug mere eller mindre eksploderer i en sand fontæne af gas, indvolde og blod.

Verden på vrangen - 26. nov. 2013 - kl. 22:59 TV: Hval eksploderer i hovedet på færing

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere