Bent og Basserne er strandet ved Storebælt

Chauffør Bent Paulsen nåede Storebæltsbroen kort før den lukkede, men turde ikke køre sin tomme lastbil over broen - nu er han strandet på en rasteplads

Bent Paulsen er strandet på Sjælland. (Foto: Per Rasmussen)
Bent Paulsen er strandet på Sjælland. (Foto: Per Rasmussen)

Se tre tv-klip fra stormen i galleriet herover

Stormen Bodil har for alvor fået fat i Danmark, og mange begynder at kunne mærke konsekvenserne.

Flere må droppe at komme hjem, efter Banedanmark har indstillet al togtrafik, ligesom de fleste af landets broer er blevet lukket for al trafik.

Se også: Togtrafikken lukker ned: Sådan kører busserneSe også: Besked til forældre: Hent dit barn, Bodil kommer

Og for lastbilchauffør Bent Paulsen betyder det, at han skal bruge resten af dagen og natten på rastepladsen lige før Storebæltsbroen.

- Jeg var ved Storebæltsbroen lige før, den lukkede, men jeg kører med en tom vogn, så jeg turde ikke tage chancen og køre over, når det blæser så meget, fortæller Bent Paulsen til Ekstra Bladet.

 

Han var på vej til Odense for at få en ny trailer, som skulle køres til Sjælland - men i stedet kan han og en kollega se frem til at bruge de næste mange timer i selskab med hinanden og en tegneserie ved tankstationen OK.

- Min kollega kommer om lidt, og så skal vi ellers bare fordrive tiden med at læse Basserne og se tv. Og så har vi heldigvis et godt spisested, der serverer god gammeldags mad, blot 20 meter herfra, fortæller han.

- Så vi skal have andesteg i aften, tilføjer han med et grin.

Se også: Se om du må stoppe arbejdet i stormenSe også: Danmark lukker ned: Al togtrafik indstilles

Bent Paulsen og hans kollega har planer om at blive hængende ved OK-tanken indtil i morgen tidlig klokken 5, hvor turen går tilbage til Fyn.

Er du også berørt af stormen, så send en mail til 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst). Ekstra Bladet vil også meget gerne se dine billeder af stormen - husk at skrive, hvilken by du er fra og send gerne dit telefonnummer med

Følg stormen på Twitter her:

1 af 2 Bent Paulsen er strandet på Sjælland. (Foto: Per Rasmussen)
2 af 2 Bent Paulsen er strandet på Sjælland. (Foto: Per Rasmussen)
0 kommentarer
Vis kommentarer