TV: Shipcraft installerer dørspion

Rederiet Shipcraft gør alt for at holde Ekstra Bladet ude. Nu har de endda installeret en dørspion

Rederiet Shipcraft har nu fået installeret en dørspion, så de kan holde øje med, om det er Ekstra Bladet, der står og bankker på. (Foto: Kristian Linnemann)
Rederiet Shipcraft har nu fået installeret en dørspion, så de kan holde øje med, om det er Ekstra Bladet, der står og bankker på. (Foto: Kristian Linnemann)
Der har tydeligvis bredt sig en paranoid stemning hos Shipcraft efter Ekstra Bladets talrige forsøg på at få rederiet i tale.

Da vi i går for 10. gang troppede op på Shipcrafts adresse i Hørsholm, var der pludselig installeret en dørspion på den hvide dør med Shipcrafts logo.

Shipcraft er hjemme

Og selv om det er uvist, om det er fordi, at Shipcraft vil sikre, at de ikke kommer til at åbne døren for netop Ekstra Bladet, så peger meget i den retning.

For vi både ringerde og bankede på adskillige gange, og selv om vi kunne høre nogle rumstere bag døren, så var det sandsynligvis bare for at benytte sig at den splinternye dørspion, for døren - den forblev lukket.

Se mere i klippet herover

Vi ville ellers meget gerne have spurgt direktør Claus Bech, hvornår Søren Lyngbjørn, Eddy Lopez og de fire filippinske besætningsmedlemmer kommer hjem.

Heller ikke bestyrelsesformand i rederiet Sysser Zerlang Philipson svarede eller åbnede, da vi tog forbi hendes privatadresse i Vedbæk senere på dagen.

Demonstration foran Shipcraft i dag

Flere brugere af Ekstra Bladets facebokside #dedanskegidsler, som er oprettet i forbindelse med 'kampagnen', har taget initiativ til en demonstration ved rederiets hovedsæde i Hørsholm.

Det er i dag halvandet år siden, at de seks blev taget af somaliske pirater, og det har arrangørerne tænkt sig at gøre rederiet opmærksom på ved at afholde en fredelig demonstration.

Demonstrationen foran Shipcrafts hovedkvarter finder sted i dag kl. 11 på Gl. Hovedgade 14 i Hørsholm, og er der ifølge arrangørerne mulighed for at holde taler og fagforeningen 3F har meldt deres ankomst med deres røde faner.

Alvorlig kritik i gidselsagen
- læs pressenævnets afgørelse her

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen