Eddys søster raser mod Shipcraft

Den chilenske søster til Eddy Lopez er tosset over, at det stadigvæk ikke er lykkedes for Shipcraft og de danske myndigheder at få de to danske gidsler hjem

Eddy og Søren har nu siddet som gidsler i 545 dage. (Foto: Ekstra Bladet)
Eddy og Søren har nu siddet som gidsler i 545 dage. (Foto: Ekstra Bladet)
Nok er nok.

Forud for morgendagens demonstration til fordel for Eddy Lopez og Søren Lyngbjørn foran rederiet Shipcrafts hovedkvarter i Hørsholm strammer Eddys desperate søster nu retorikken over - både over for Shipcraft og over for den danske regering.

Læs også: Røde faner foran Shipcraft

På Ekstra Bladets støttegruppe på Facebook skriver Josesyn Andrea Lopez således om deres indsats i sagen.

- De har aldrig haft interesse i at redde dem. I begyndelsen af bortførelsen var beløbet meget mindre. For regeringen og Shipcraft er det nemmere, hvis de dør.

Læs også: Søren og Eddy udstillet som dyr

Uanset den endelige løsesums størrelse, mener Eddy Lopez søster ikke, at det kan stå mål med den pris, som deres familie har skullet betale.

- End ikke alle de penge, som findes i verden, ville kunne betale lidelsen for mig og min familie. Heller ikke de penge, som Shipcraft skal betale. Måske har Claus (fra Shipcraft) mere magt end regeringen, som gør det, den ønsker.

Læs også: Shipcraft: 'Vil ikke tale med Ekstra Bladet'

Eddy Lopez og Søren Lyngbjørn har nu siddet som gidsler i 545 dage, hvilket er ufatteligt meget længere end de fleste andre personer, der falder i hænderne på somaliske pirater. Normalt plejer folk nemlig at blive købt fri efter gennemsnitligt fem måneder, men det har Shipcraft altså ikke gjort.

Demonstrationen foran Shipcrafts hovedkvarter finder sted torsdag kl. 11 på Gl. Hovedgade 14 i Hørsholm og er arrangeret af to medlemmer fra Ekstra Bladets støttegruppe på facebook.

Du kan tilmelde dig Ekstra Bladets støttegruppe for Søren og Eddy her.

Alvorlig kritik i gidselsagen
- læs pressenævnets afgørelse her

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen