Shipcraft skal tvinges til at betale

Enhedslistens Pernille Skipper vil indføre sanktioner mod Shipcraft, hvis ikke Eddy og Søren snart kommer hjem

Eddy Lopez, Søren Lyngbjørn og deres fire filippinske besætningsmedlemmer har i 545 dage siddet som gidsler i Somalia. Og det er alt for lang tid ifølge Pernille Skipper fra Enhedslisten.

Derfor mener den unge venstrefløjskvinde også, at man fra politisk side bør være klar til at indføre sanktioner over for rederiet. Det er nemlig i sidste ende arbejdsgiverens ansvar at få sine ansatte hjem.

LÆS OGSÅ:

Eddy Lopez' mor og søster, Elena og Elena, har hidtil modtaget et ugentligt opkald fra den danske ambassade i Chile. I sidste uge udeblev det opkald. (Foto: Ekstra Bladet) Samfund - 10. jul. 2012 - kl. 02:00 Myndighederne truer pårørende til tavshed

- Rederiet skal tage sig sammen og få de gidsler hjem, siger Pernille Skipper blandt andet i interviewet med ekstrabladet.tv.

Hun lægger heller ikke skjul på, at hun bakker Ekstra Bladet op i kampagnen for at få Eddy og Søren hjem.

LÆS OGSÅ:

Se også: Så stor er Sørens forandring

- Jeg synes, det er godt, når medier tager noget samfundsansvar, lyder det blandt andet fra det fremadstormende folketingsmedlem.

LÆS OGSÅ:

Søren og Eddy har nu siddet som gidsler i Somalia i hele 544 dage. (Foto: Ekstra Bladet) Samfund - 10. jul. 2012 - kl. 10:46 Støtten vælter ind til Søren og Eddy

Alvorlig kritik i gidselsagen
- læs pressenævnets afgørelse her

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen