Vold i vuggestuen: Pædagoger slog løs på far

Politiet i Georgia, USA, starter undersøgelse, efter en offentliggjort overvågningsvideo viser et slagsmål mellem en far, der holdte sit et-årige barn i armene og flere pædagoger i den lokale vuggestue

En overvågningsvideo fra en vuggestue i McDonough i den amerikanske delstat Georgia har nu fået det lokale politi til at starte en undersøgelse af en voldelig episode i institutionen.

På videoen kan man se en far med et et-årigt barn i armene blive tildelt flere knytnæveslag af kvindelige pædagoger fra vuggestuen. Episoden fandt sted midt i en legestue fyldt med små børn, der lå på jorden under slagsmålet.

Politiet har ikke modtaget nogen anmeldelse efter den voldsomme episode, der fandt sted i december sidste år, men har altså på baggrund af videooptagelsen nu startet en undersøgelse.

Uenige om, hvem der startede
På videooptagelsen kan man se faren, David Gray, blive slået af to pædagoger, men vidneudsagn fra pædagogerne peger på, at faren slog først.

Ifølge pædagogerne forsøgte de at beskytte sig selv, efter Gray havde opført sig aggressivt.

Angiveligt i raseri over, at et af Grays ældre børn var blevet bortvist fra instutionen 'Henry County day care'.

Faren anholdt, men løsladt igen
Det kan dog være svært at tyde ud fra videooptagelserne, der altså blot viser vold fra pædagogernes side.

Man kan endda se, hvordan andre pædagoger må bryde ind i slagsmålet og stoppe deres kolleger, der i flere tilfælde rammer ind i børn, der ligger på gulvet.

- Vi er meget bekymrede for børnenes sikkerhed i den her sag, udtaler Grays advokat til wsbtv.

Advokaten mener, at pædagogerne slog først og nægtede David Gray at forlade institutionen med sine børn.

Politiet modtog optagelsen i dag og anholdte Gray på baggund af videoen, men han er senere blevet løsladt igen uden sigtelse.

I tv-klippet over artiklen kan man se det ubehagelige optrin

0 kommentarer
Vis kommentarer