Løkke: Bonuspoint i GGGI går til nye rejser

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussens bonuspoint fra GGGI skal bruges til nye rejser i klimaorganisationen

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen stiller sine bonuspoint fra dyre rejser for klimaorganisationen GGGI til rådighed for fremtidige rejser for organisationen.

Det skriver han på sin Facebookprofil.

- Man kan ikke "give bonuspoint tilbage" eller bruge dem med tilbagevirkende kraft. Man kan derimod købe fremtidige rejser eller opgraderinger for dem.

- Og jeg har point på mine forskellige kort, der mere end modsvarer det, der er registreret i forbindelse med GGGI-rejser. De er nu stillet til rådighed for fremtidige GGGI-rejser i henhold til organisationens rejsepolitik, skriver han.

Ifølge Lars Løkke er den nye politik for bonuspoint resultatet af et forslag fra ham selv.

- Blandt andet på mit forslag blev det på bestyrelsesmødet tidligere i december besluttet, at medlemmer af Council og Assembly samt ansatte i GGGI skal stille deres bonuspoint til rådighed for GGGI til anvendelse i forbindelse med fremtidige rejser, skriver han.

Lars Løkke Rasmussen beklagede i oktober sine dyre rejser for danske bistandsmidler hos GGGI, og kaldte det "nærliggende", at organisationen også gik hans bonuspoint for flyrejserne efter i sømmene.

Det skulle ske på et bestyrelsesmøde i starten af december.

Lars Løkke Rasmussen har i sit første år som formand for GGGI (Global Green Growth Institute, red.) fløjet for 770.000 kroner på 15 rejser - et beløb, der nåede de højder, fordi Løkke benyttede sig af GGGI's lukrative rejseregler, der tillod befordring på første klasse.

0 kommentarer
Vis kommentarer