Til alle jer fra alle os

Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen ønsker alle læserne en glædelig jul. (Foto: Jens Rosenfeldt)
Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen ønsker alle læserne en glædelig jul. (Foto: Jens Rosenfeldt)

Som de fleste andre danskere tænker jeg lige nu mest på juleand, brunede kartofler og om konen bliver glad for gaverne ! Det er tid til at slappe af, og mine børn er mindst lige så spændte som alle andre børn i det her land. Så vi vil simpelthen lade julefreden sænke sig her på Ekstra Bladet. Selv Lars Løkke, Bødskovl og Jacob Scharf får fred for os – i hvert fald i dag.

Men det betyder ikke, at vi ikke arbejder for dig her i julen. Ekstrabladet.dk vil bliver opdateret sådan som du kender det og papiravisen vil være sprængfyldt med gode historie – mange af dem har vi bare forberedt før jul, så vi ikke behøver være helt så meget på arbejde som vi plejer. Derfor kan jeg også godt afsløre, at Løkke ikke helt slipper for os i juledagene !Men der er også grund til at takke jer der bruger ekstrabladet.dk. Hver eneste dag, året rundt har vi modtaget bunker af tip fra jer på 1224. Tak for det. I har været med til at vælte vor helt egen lille Napoleon, PET chefen Jacob Scharf, I har fortalt os om manglende hjælp til de ældre, og I har hjulpet os med at holde øje med at politikerne ikke bruger skattekronerne på sig selv.

I har støttet vores juleindsamling til fattige danske børn, så vi har kunnet hjælpe et rekordstort antal familier, grint med os, da TV2 blev sure over Allan Simonsen alarmen og I har skældt os ud, når I ikke synes vi har levet op til det Ekstra Bladet bør. Tak – også for tæskene. Når man selv er fremme i skoene, må man også kunne modtage kritik.Men i dag gider vi ikke slås!Glædelig jul til alle jer fra alle os.Poul Madsen

1 af 2 
2 af 2 Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen ønsker alle læserne en glædelig jul. (Foto: Jens Rosenfeldt)
0 kommentarer
Vis kommentarer