Lagt for had efter Facebook-brøler

Facebook-storm over Mokai-baby: - Han suttede kun på flasken, siger politiet

Facebook-opdateringen har udløst vrede og forargelse blandt brugerne af den sociale netværkstjeneste. Profilen er siden blevet lukket. (Foto: Facebook)
Facebook-opdateringen har udløst vrede og forargelse blandt brugerne af den sociale netværkstjeneste. Profilen er siden blevet lukket. (Foto: Facebook)

'Uansvarlige møg skinke.'

Sådan lyder én af de mange, vrede reaktioner, efter at en ung kvinde fra Nordjylland lagde et billede af sin 15-måneder gamle lillebror på Facebook og skrev, at hun havde givet ham alkohol.

'Fik lokket en halv Mokai ned i lille S.. Han tumler rundt og ser lidt små forvirret ud nu. Gad vide hvorfor', lyder opdateringen, der er blevet delt tusindvis af gange på Facebook.

Ekstra Bladet er det sidste døgn blevet bombarderet med henvendelser fra læsere, som raser over den 18-årige kvindes opførsel. En Mokai har en alkoholprocent på 4,5 procent, hvilket svarer til en almindelig øl.

 

Facebook-stormen kulminerede torsdag aften klokken 22, hvor Nordjyllands Politi blev kontaktet af en bekymret borger. Herefter tog politiet kontakt til drengens mor.

Vagtchef ved Nordjyllands Politi, Jan Stagsted, siger til Ekstra Bladet, at sagen er blæst helt ud af proportioner.

- Moren fortalte os, at det ikke passede, at drengen havde drukket Mokai. Hun forklarede, at han kun havde suttet på flasken, siger vagtchef Jan Stagsted og fortsætter.

- Det var drengens storesøster, der havde taget billedet og lagt det på Facebook. Ud fra det, moren har fortalt os, er historien stærkt overdrevet. Det er en fjer, der er blevet til fem høns, lyder det fra vagtchefen.

Han afviser desuden, at drengen skulle være blevet indlagt med alkoholforgiftning eller være fjernet fra hjemmet. Sådan har det ellers lydt på Facebook.

- Han er hverken bragt til hospitalet eller blevet tvangsfjernet. Han suttede jo kun på flasken, siger vagtchef Jan Stagsted og tilføjer, at politiet ikke vil foretage sig mere i sagen.

 

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar til sagen fra drengens storesøster og forældre. En kvinde, der besvarer telefonen på familiens adresse, er fåmælt.

- Ingen kommentarer, lyder det fra kvinden, som afviser at identificere sig.

0 kommentarer
Vis kommentarer