Ærlig chauffør fandt 1,6 mio. kr. i sin taxa

Gerardo Gamboa returnerede pose med 1,6 millioner kroner - nu har han modtaget dusør

Gerardo Gamboa, der har været taxachauffør i Las Vegas i 13 år, afleverede posen med de mange penge og fik en dusør. (Foto: Yellow Checker Star Cab)
Gerardo Gamboa, der har været taxachauffør i Las Vegas i 13 år, afleverede posen med de mange penge og fik en dusør. (Foto: Yellow Checker Star Cab)

En amerikansk taxachauffør, der fandt og returnerede en pose med over 1,6 millioner kroner, har modtaget en kontant belønning for sin gode gerning.

Gerardo Gamboa, der har været taxachauffør i Las Vegas i 13 år, afleverede posen med de mange penge til politiet, der fandt frem til ejeren, der er professionel pokerspiller.

Den 28-årige pokerspiller, der ikke ønsker at få sit navn frem, har nu givet Gamboa en findeløn på 10.000 dollar – cirka 55.000 kroner, skriver Las Vegas Review-Journal.

- Hvorfor gjorde jeg det? Fordi det ikke var mine penge. Jeg ønsker at gøre det rigtige, siger den ærlige chauffør.

Gamboa havde samlet pokerspilleren op foran kasino Cosmopolitan og kørt ham til luksushotellet Palms Place. Gamboa modtog fem dollar i drikkepenge.

Ved det næste stop ved hotel Bellagio gjorde en dørmand Gamboa opmærksom på, at der lå en pose chokolade på bagsædet af taxaen.

Det viste sig, at posen ikke indeholdte søde sager, men derimod seks bundter med 100-dollar sedler til en samlet værdi af 300.000 dollar.

Taxiselskabet har allerede hædret Gamboa med titlen Årets Medarbejder, en middag for to personer og 1000 dollar.Sådan ser 1,6 millioner kroner ud, når de er fordelt i seks bunder med 100-dollar sedler. (Foto: Yellow Checker Star Cab)
Sådan ser 1,6 millioner kroner ud, når de er fordelt i seks bunder med 100-dollar sedler. (Foto: Yellow Checker Star Cab)


1 af 2 Sådan ser 1,6 millioner kroner ud, når de er fordelt i seks bunder med 100-dollar sedler. (Foto: Yellow Checker Star Cab)
2 af 2 Gerardo Gamboa, der har været taxachauffør i Las Vegas i 13 år, afleverede posen med de mange penge og fik en dusør. (Foto: Yellow Checker Star Cab)
0 kommentarer
Vis kommentarer