ÅRET DER GIK 2013: Wilbek amok, skandale i PET, og gigantiske bryster

Ekstra Bladet bringer her en tv-kavalkade med årets vildeste, vigtigste og værste tv-klip

Lad propperne springe, champagnen flyde og tryk play på afspilleren!

2013 har været et særdeles begivenhedsrigt år på Ekstra Bladet. Og i dette tv-indslag viser vi en kavalkade med en stribe af årets vildeste, vigtigste og værste historier.

Året var blot netop skudt i gang, da håndbolddrengene kom hjem med en sølvmedajle fra VM-finalen.

Ekstra Bladet mødte spillerne og træner Ulrik Wilbek i Københavns Lufthavn, hvor han blev spurgt ind til sit fravær ved finalens pressemøde. Men det var ikke spørgsmål, der faldt i god jord hos Wilbek:

- Det pissede mig af, for at sige det på godt dansk, siger Ulrik Wilbek i dag - knap et år senere - til Ekstra Bladet.

Gense klippet og hør, hvorfor Wilbek gik amok - i tv-klippet over artiklen.

I årskavalkaden kan du også møde den unge nøgenmodel Camilla Bendesen, som fulgte Ekstra Bladets brugere med ind på operationsbordet, hvor hun fik proppet 700 ml silikone i hver af sine bryster.

- Man må godt kunne se, at det er silikone, forklarer den 20-årige pige.

Artiklen fortsætter under billedetDen enorme skuespiller Kim Kold taler ud om sit venskab til netop afdøde Paul Walker (Foto fra tv-klip)
Den enorme skuespiller Kim Kold taler ud om sit venskab til netop afdøde Paul Walker (Foto fra tv-klip)


I programmet fortæller det danske muskelbundt og skuespiller, Kim Kold, om sit venskabelige forhold til amerikaneren Paul Walker, som på tragisk vis blev slået ihjel i en bilulykke i slutningen af november.

Politisk kommentator Hans Engell guider os også igennem skandalen i PET, der begyndte med, at Pia Kjærsgaard skulle besøge Christiania, og endte med løgn, en PET-boss uden tillid og en fyret justitsminister.

Og så har vi selvfølgelig også en håndfuld af de skæve tv-klip, som vi har bragt i årets løb - denne gang er de præsenteret af vores rappende gæstevært, MC News. (Ham kan du se mere til på Facebook og på YouTube)

Se det hele i tv-klippet over artiklen!

Anden del af årskavalkaden kommer den 30. december. Rigtig godt nytår!

0 kommentarer
Vis kommentarer