Godt nytår - vi fortsætter 24/7 i 2014

Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen ser tilbage på et begivenhedsrigt 2013

Poul Madsen. (Foto: Linda Johansen)
Poul Madsen. (Foto: Linda Johansen)

...Her på årets sidste dag er det tid til at se en smule tilbage. 2013 har været et af de stærkeste år for Ekstra Bladet nogensinde, selvom min beskedenhed, naturligvis næsten forbyder mig at nævne det :-)

Her på Ekstra Bladet vil vi allerhelst huskes for, at det er os, der sparker magtens mænd og kvinder ned fra tinderne, hvis de ikke forstår at forvalte den tillid befolkningen har givet dem.

Det fik Lars Løkke at mærke her i 2013. Ekstra Bladets politiske redaktion afslørede hans urimelige rejsefrås, og at manden der gerne vil være Danmarks næste statsminister, tilsyneladende er helt blottet for forståelse for, at skatteydernes penge ikke bare er et tag selv bord til brug for hans egen luksus.

Men som I ved, skåner vi ingen, hverken blå eller røde. Så også de 'røde' fik en tur, fordi Justitsminister Morten Bødskov tilsyneladende mente det var helt i orden at konstrueret en løgn sammen med sin gode ven PET chefen Jacob Scharf, der havde til formål, at forhindre Pia Kjærsgaard i at besøgte Christiania.

Heldigvis fandt Ekstra Bladets journalister ud af det og begge de herrer Bødskov og Scharff blev tvunget bort fra deres magtfulde positioner. Det er alle historier der ændrede Danmark i 2013.

Men heldigvis er der også blevet plads til fest og ballade her på ekstrabladet.dk. For livet er jo ikke kun alvor. Og vi vil i 2014 fortsætte med at afsløre, underholde og oplyse. Det er mit nytårsforsæt og løfte.

Godt nytår, vi er der for dig i hele 2014 24/7.

0 kommentarer
Vis kommentarer