Annonce:
Annonce:

Datter redder sin far fra rasende tyr

Den 800 kilo tunge tyr gik til angreb på Johannes Christiansen - jeg overlevede kun takket være min datter, siger faderen

Fritidslandmand Johannes Christiansen med datteren Sandra, som reddede faderens liv, da en olm tyr gik til angreb på ham.(Foto: Søren Gylling, JydskeVestkysten)
Fritidslandmand Johannes Christiansen med datteren Sandra, som reddede faderens liv, da en olm tyr gik til angreb på ham.(Foto: Søren Gylling, JydskeVestkysten)
Annonce:
Følg Samfund

- Jo, jeg er meget øm i kroppen. Jeg har brækket tre ribben, fået bøjet to andre og så er der ridser på lungen samt en flænge i panden.

Slagter og fritidslandmand Johannes Christiansen fra Gejlå ved Padborg ømmer sig stadig gevaldigt. Forleden var han nemlig i regulær nærkamp med sin 800 kilo tunge tyr.

Tyren, der var i brunst, så pludselig Johannes Christiansen som en rival, og så gik det ellers løs i indhegningen, hvor tyren normalt trasker fredeligt rundt.

Som en spansk tyrefægtning
- Jeg kunne mærke på ham, at der var noget galt. En tyr vil nogle gange demonstrere sin magt, men det her var langt mere. Han gik lidt tilbage og så begyndte han at stange mig. Da jeg var faldet omkuld, skubbede han rundt med mig og trampede på mig.

Jeg er ikke i tvivl om, at han ville slå mig ihjel. Han var kommet forbi det punkt, hvor man kunne berolige ham. Han var hidsig og rasende. Det var fuldstændig, som man ser tyrene ved en spansk tyrefægtning, beretter den 50-årige stærkt forslåede sønderjyde.

Fik en med kasketten
Til alt held var Johannes Christiansens datter, Sandra, også i indhegningen. Den 18-årige pige greb resolut ind. Hun fik fat i faderens kasket og slog løs på den arrige tyrs hoved. Det fik den hidsige krabat til at vige lidt tilbage, så far og datter kunne nå at rulle ud under det elektriske trådhegn.

- Hun har reddet mit liv. Hun nåede slet ikke at tænke, før hun begyndte at slå løs på den med kasketten. Hun ville bare redde sin far.

Johannes Christiansen agter nu at slagte den iltre hidsigprop, så snart han er lidt mindre øm i kroppen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Danmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste hus
Annonce:

Mest læste lige nu

Ode til Hejremanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: