Nazifar truer med at få flere børn

Amerikanske Heath Campbell er vred over, at myndighederne fjerner alle hans børn

Heath Campbell, 40, var stadset godt ud, da han var i retten for at få sine børn tilbage. (Foto: AP)
Heath Campbell, 40, var stadset godt ud, da han var i retten for at få sine børn tilbage. (Foto: AP)

En amerikansk nynazist, der døbte sin søn Adolf Hitler, kræver, at myndighederne afleverer hans nyfødte datter, Eva Braun, tilbage - ellers vil han blive ved med at få børn.

Heath Campbell, 40, der har ni børn, blev kendt i pressen, da en konditor i New Jersey nægtede at lave en fødselsdagskage med hans søns nazi-inspirerede navn på kagen.

Campbells kæreste, 22-årige Bethanie Zito, fødte 11. november en datter på hospitalet i Pennsylvania, og parret opkaldte hende efter Adolf Hitlers livsledsager, Eva Braun.

Men bare to dage gammel blev lille Eva fjernet af myndighederne. Heath Campbell føler sig forfulgt.

- Jeg har ikke lov til at have børn, fordi jeg er nazist, klager den amerikanske far til New York Daily News.

- Det er det, de siger! Jeg vil stoppe med at få børn, når de stopper med at tage dem fra mig, siger han.

Se også: Mødte op i retten i nazi-uniform

Bethanie Zito fortæller, at børneværnet troppede op på fødegangen og rev Eva Braun ud af hendes favn.

- Jeg begyndte at skrige. Jeg blev helt hysterisk. Jeg havde ammet mit barn. Jeg havde skiftet hendes tøj. Jeg havde givet hende bad.

Heath Campbell, der er uden arbejde, havde endnu ikke set den nyfødte pige, fordi han befandt sig flere hundrede kilometer væk og ikke havde penge til rejsen.

- De kidnappede hende, fordi jeg ikke vil blande blod med andre racer. Men det giver dem ikke lov til at stjæle mit barn, siger han.

Se også: Derfor blev Adolf Hitler tvangsfjernet

Heath Campbell, der har adskillige nazistiske symboler tatoveret på kroppen, har fået ni børn med fem forskellige kvinder, men de fleste af børnene er fjernet.

I 2011 tvangsfjernede myndighederne børnene Adolf Hitler, Aryan Nation, Honzlynn og Hons Heinrich efter anklager om hustrumishandling.

Da Heath Campbell tidligere på året var i retten for at få sine børn tilbage, troppede han op i naziuniform og lille overskæg.

0 kommentarer
Vis kommentarer