Tvinds leder fylder 75 år i skjul

Stifteren og lederen af Tvind fylder i dag 75 år, men dagen bliver fejret i skjul

Mogens Amdi Petersen fylder i dag 75 år. (Foto: Polfoto)
Mogens Amdi Petersen fylder i dag 75 år. (Foto: Polfoto)

Der bliver næppe tale om den helt store fest for venner og familie, når stifteren og lederen af skolesamfundet Tvind, Mogens Amdi Petersen, i dag fylder 75 år.

Amdi Petersen var tit i højt humør som ung, men han kunne også blive grebet af ugelange depressioner. Det er Amdi, der sidder på damesædet. FOTO: NILS-CHR. NILSON Plus Amdi fylder 75: Her er hans vej mod Tvind

Den aldrende herre er sammen med fire øvrige Tvind-ledere nemlig på Interpols liste over efterlyste og lever ifølge bagmandspolitiet formentlig i skjul i Mexico, hvor Tvind har sit internationale uddannelsescenter.

For få dage siden kunne Jyllands-Posten i hvert fald berette, at de danske myndigheder har bedt det mexicanske politi om at lede efter Mogens Amdi Petersen, som de har ordre om at anholde og udvise.

De fem Tvind-ledere er eftersøgt, fordi de er udeblevet fra retsmøder ved Vestre Landsret.

Se også: Amdi efterlyses over hele verden

De er alle tiltalt for groft skattesvig og underslæb i forbindelse med ind- og udbetalinger til og fra Tvinds humanitære fond i 1990’erne.

Først i 2002 startede straffesagen, og i august blev Mogens Amdi Petersen og de fire andre Tvind-ledere varetægtsfængslet in absentia.

0 kommentarer
Vis kommentarer