Annonce:
Annonce:

Købmand: Coop jævnede min lagerhal med jorden

Niels Sterndorff vågnede op til en ødelagt lagerhal lørdag morgen

Niels Sterndorff foran den ødelagte lagerhal. (Privatfoto)
Niels Sterndorff foran den ødelagte lagerhal. (Privatfoto)
Annonce:
Følg Samfund

Stridigheder om en grund i den tyske grænseby Süderlügum førte i nat til, at en opbevaringshal på omkring 20x20 meter blev jævnet med jorden.

Ifølge købmand Niels Sterndorff, der har lejet sig ind på grunden, er det repræsentater for supermarkedsgiganten Coop, der har været i gang med gravemaskinerne og lastbiler i ly af nattens mørke.

- Det er vanvittigt, at Coop bruger den slags mafiametoder. Jeg blev ringet op kl. 05 i morges af mine medarbejdere, der sagde, at den var helt gal, siger Niels Sterndorff til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Jeg havde allerede fredag eftermiddag fornemmelsen af, at der var noget under opsejling. Så jeg kontaktede politiet, der kom ud og sagde, at repræsentanterne for Coop ikke måtte røre min ejendom. Det hørte de så ikke efter, lyder det.

Annonce:

Skader for 50.000 euro
Niels Sterndorff skyndte sig ud til sin butik, hvor han ved selvsyn kunne konstatere, at nogen havde skaffet sig adgang til grunden ved at forcere et pigtrådshegn, havde skåret flere ledninger over og ødelagt lagerhallen.

- De har sågar drukket nogle af vores sodavand og har smidt dem i vores egne containere, fortæller han.

Politiet i Flensborg bekræfter overfor Ekstra Bladet, at der er sket hærværk på det omtalte sted imellem kl. 21.00 fredag og 05.00 lørdag morgen. De skriver desuden i en pressemeddelelse, at skaderne er vurderet til omkring 50.000 euro.

Det var vores matrikel
Direktør for den Fakta i Tyskland, Ronnie Glindemann, forklarer over for Ekstra Bladet, at historien slet ikke er, som købmand Niels Sterndorff siger.

- Det er uden tvivl vores matrikel. Han har ulovligt opført et skur. I seks måneder har vi har i samarbejde med vores advokater bedt ham om at flytte skuret, men han har ikke gjort noget som helst, siger Ronnie Glindemann.

Annonce:

Direktøren afviser, at være blevet kontaktet af politiet. Nattens nedrivning var kulminationen på umindelige tiders forsøg på at få Niels Sterndorff til at flytte skuret selv.

- Han har ikke kunnet bevise, at grunden ikke skulle være vores, for det er vores grund. Så nu kan vi endelig komme til at fortsætte med vores byggeri.

- Jeg tror simpelthen, at han bare har afventet, at vi selv kom og tog affære, så han kunne bruge det her til markedsføring og til sin fordel, siger Ronnie Glindemann.

Ifølge Niels Sterndorff , der har flere købmandsbutikker med navnet PRISS syd for grænsen, har han lejet arealet i Süderlügum, hvor han har butik og lager. Ved siden af er Coop ved at åbne en stor Fakta-butik.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: