TV: Serieforbryder hopper ud fra bro efter politijagt

En 26-årig kriminel, amerikansk kvinde satte livet på spil, da hun hoppede ud af en kørende bil, og derefter ud fra en bro

En amerikansk kvinde havde så mange lovbrud på samvittigheden, at hun ville gøre alt for ikke at blive fanget af politiet - bogstaveligt talt.

Rebecca Humphries blev tidligere på ugen jagtet af en patruljevogn med fuld udrykning. Hun havde stjålet en bil, og kørte nu direkte over for flere røde lyssignaler og stopskilte, som var det en actionpakket Hollywood-film.

Se også: TV: Passagerer nedkæmper pistolrøver i bus

Humphries var ligeså ofte blevet sigtet for en forbrydelse, som hun havde fejret sin fødselsdag - 26 gange. Blandt andet var hun dømt for narkobesiddelse og tyveri.

Artiklen fortsætter under billedetPolitiet har samlet en stribe af billederne fra deres forbryderalbum, hvor Rebecca Humphries optræder. (Foto: Multnomah County)
Politiet har samlet en stribe af billederne fra deres forbryderalbum, hvor Rebecca Humphries optræder. (Foto: Multnomah County)


Den fartglade karriereforbryder nåede næsten op på 100 km/t, med betjente og blå blink i bakspejlet. Men da jagten nåede Oregon Bridge hoppede hun ud af bilen, mens den stadig var i fart - og hoppede så ud fra broen.

Hun faldt mere end ti meter ned og landede i den iskolde Sandy River, hvorfra redningsfolk måtte fiske hende op.

- Jeg ville bare levere bilen tilbage til den fyr jeg havde stjålet den fra, inden han ville tage hævn over mig, siger Rebecca Humphries fra sin hospitalsseng.

Se også: TV: Betjente skyder efter bil fyldt med børn

Hun har fået flere alvorlige skader ved faldet, blandt andet på ryggen, men forklarer, at hun ikke nåede at tænke i øjeblikket:

- Det blev en ren 'kæmp eller flygt'-situation for mig, og så hoppede jeg, siger Rebecca Humphries.

En talsmand for politiet forstår dog ikke meget af frk. Humphries vanvidshop:

- Alvorligt talt: Det er farligt nok alene at hoppe ud fra en så høj bro. Når det så oven i købet er ned i vand, der næsten er frossent, så har jeg ingen anelse, om hvad der gik gennem hendes hoved, siger betjenten.

0 kommentarer
Vis kommentarer