Oppositionsleders hus angrebet i Thailand

En eksplosion har ødelagt dele af hustaget i boligen hos en tidligere premierminister. Ingen meldes kvæstet.

Urolighederne i Thailand tager til. (Foto: AP)
Urolighederne i Thailand tager til. (Foto: AP)

Et højt brag har natten til onsdag dansk tid rystet et hus, hvor en ledende thailandsk oppositionsfigur bor. Ingen skal dog være kommet til skade, oplyser politiet.

- Der var ingen hjemme på tidspunktet. Eksplosionen ødelagde dele af husets tag. Det var ikke en bombe. Vi tror, at det kan have været noget stort fyrværkeri, fortæller en betjent på en nærliggende politistation, som ønsker at være anonym.

Boligen tilhører Demokraternes partileder, Abhisit Vejjajiva, som er tidligere premierminister.

Demokraterne er Thailands største oppositionsparti, og de har sagt, at de vil boykotte det kommende valg i landet 2. februar.

Krisen spidser til
Thailand har i den senere tid været plaget af politiske uroligheder, og tusindvis af demonstranter samlede sig tirsdag foran regeringsbygninger i hovedstaden Bangkok.

Demonstranterne forsøgte at forhindre de ansatte i at tage på arbejde - og derved lægge pres på landets premierminister, Yingluck Shinawatra, og den siddende regering, som beskyldes for at være korrupt.

Flere demonstranter er blevet skudt under urolighederne. De gule demonstranterne har sat en deadline for premierministeren idag og det ventes at urolighederne vil tage til.

0 kommentarer
Vis kommentarer