Annonce:
Annonce:

Kæmpe modvilje mod Dong-salg: Flere tusinde underskrifter i timen

73.000 danskere har indtil videre skrevet under på 'Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs' på skrivunder.net. Og det tal bliver kun højere, for lige nu skriver flere end 1000 mennesker under i timen

Corydon og co. bør ikke sælge ud af de danske Dong-aktier til Goldman Sachs, hvis det står til 56.000 danskere. (Foto: EB)
Corydon og co. bør ikke sælge ud af de danske Dong-aktier til Goldman Sachs, hvis det står til 56.000 danskere. (Foto: EB)
Annonce:
Følg Samfund

Goldman Sachs opkøb af 19% af den danske stats Dong-aktier lader bestemt ikke til at være faldet i god jord hos den danske befolkning.

Det tyder en underskriftsindsamling på skrivunder.net i hvert fald ikke på. For de seneste to døgn er det væltet ind med underskrifter mod et Dong-salg til den amerikanske investeringsbank.

For to døgn siden var der 'kun' 13.000 underskrifter, men eftersom skeletterne er væltet ud af Goldman Sachs-selskabet skabslåger har flere og flere danskere vendt sig mod det mulige aktieopkøb.

Kort efter klokken 17.30 havde flere end 73.000 danskere sat deres underskrift.

Engell om SF's Dong-brøler: Det er uhørt

Niels Christian Cederberg er manden bag underskriftsindsamlingen, og han skriver således i sin begrundelse for, hvorfor han ikke mener, at Goldman Sachs ikke skal varetage interesser hos det danske energiselskab.

Annonce:

'Goldman Sachs er bedst kendt som banken, der var hoveddrivkraften i den seneste finanskrise, fordi de med kyniske boligspekulationer fik blæst nogle bobler op, som så i sidste ende brast. Gennem historien har Goldman Sachs gang på gang gjort lignende manøvrer'

Hvis et salg skulle bliver aktuelt, forudser idémanden bag underskriftsindsamlingen, at Goldman Sachs vil sende deres indtægter i skattely.

Dong-boss i tæt alliance med Goldman Sachs

'Det er endda kommet frem, at Goldman Sachs, via en række skuffeselskaber, agter at placere DONG aktierne i skattely på bl.a. Cayman Island og dermed undgå at betale skat af eventuelt fremtidige indtægter skabt gennem DONG', skriver Niels Christian Cederberg.

Og denne karakteristik af Goldman Sachs er åbenbart faldet en stor del af den danske befolkning for brystet, således der i skrivende stund er over 56.000, der har skrevet under imod et salg. Et tal, der ser ud til at stige eksplosivt i de kommende dage

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: