Champagnedrengs konkurs-firma støttede indsamling

Den fallerede og berygtede erhvervsmand Mads Dinesen gør sig endnu engang bemærket med sine økonomiske udskejelser

Lørdag aften under indsamlingsshowet Danmarks Indsamling var den 22-årige ’champagnedreng’ så ’gavmild’ at give en donation på 140.000 kroner til det gode formål, der blandt andet skal bekæmpe mødre -dødelighed i den tredje verden.

Det skete gennem selskabet Dikoin Denmark Holding ApS. Firmaets navn og bidraget på de 140.000 kroner løb henover skærmen på DR 1 lørdag aften ved det stort anlagte show, og dermed fik Mads Dinesen og hans selskab god reklame.

Den lille krølle på halen er imidlertid, at Mads Dinesen, der flere gange er blevet anklaget for bedrageri, ikke har nogen penge i selskabet og at det er under konkurs.

Beløbet tæller ikke
En gennemgang af Dinesens virksomheder viser, at alle hans selskaber er afviklet eller er gået konkurs. Dermed har tilsyneladende ikke nogen penge at betale med, og det har han da heller ikke gjort endnu.

- Jeg kan bekræfte, at han (Mads Dinesen red.) har ringet ind, og har givet udtryk for, at han ville donere det beløb. Der er nogle folk hos os, der har prøvet verificere det her, og vi har snakket med Dinesen og tilsendt ham et girokort på de her 140.000, for han er selvfølgelig meget velkommen til at støtte showet, siger Karin Aaen, der er talskvinde for Danmarks Indsamling.

- Beløbet tæller ikke med i det samlede resultat, fordi vores folk vurderede, at vi ikke kunne verificere, at de her penge kom ind, siger hun.

'Giver over en mio. hvert år'
Champagnedrengen selv var dog ret hurtig til at reklamere for donationen på 140.000 kroner på sin Facebookprofil.

’DIKOIN giver over en mio. hvert år til velgørende formål, men 140.000 ekstra kan vi vel klare’, skrev han på det sociale medie ved siden af et stort billede af tv-skærmen, hvor man kan se navnet på det konkursramte firma Dikoin Denmark Holding ApS sammen med en angivelse af, at selskabet har doneret 140.000 kroner.

Selv skriver Mads Dinesen på Facebook, at der blev ytret tvivl om, hvorvidt hans donation var ægte.

’I det øjeblik min sekretær gentog mit efternavn blev der bedt om forudbetaling Så den skulle være klaret på firmakortet, så jeg må vel leve af andenrangs kaviar de næste par dage (Kære SKAT, jeg ved I kigger med, og selvfølgelig har mit virksomhedsbudget intet med min privatøkonomi at gøre. ’ Tag en joke og kom videre)’, skriver han på Facebook i et svar til en af sine venner, som han efterfølgende har slettet.

Danmarks Indsamling undrer sig
Karin Aaen understreger, at Mads Dinesen kan nå at betale endnu.

- Vi har i hvert fald undret os over det her. Det er jo rigtigt ærgerligt, hvis han ikke betaler, siger Karin Aaen fra Danmarks Indsamling.

1 af 2 (Foto: Rumle Skafte/Mogens Flindt)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer