Kendisagent: Marius skal til Beverly Hills

Kendisagenten Claus Hjelmbak forsøger nu at få sine Hollywood-kontakter til at redde den dødsdømte hangiraf

Der er ikke længere plads til den 18 måneder gamle giraf, Marius, i Zoologisk Have København. Derfor bliver han aflivet søndag morgen. (Foto: Facebook)
Der er ikke længere plads til den 18 måneder gamle giraf, Marius, i Zoologisk Have København. Derfor bliver han aflivet søndag morgen. (Foto: Facebook)

Endnu en person har meldt sig i kampen for at redde den raske hangiraf Marius, der om få timer bliver aflivet i København Zoo.

Kendisagenten Claus Hjelmbak har det sidste par timer forsøgt at kontakte sine mange Hollywood-kontakter for at redde den lille giraf.

- Jeg har prøvet at finde en løsning på det hele, siden jeg fandt ud af, at den lille giraf skulle dræbes, fordi den ikke passer ind i København Zoo. Jeg ringede til Zoologisk Have, og direktøren var fuldstændig ligeglad, siger Claus Hjelmbak til Ekstra Bladet.

Claus Hjelmbak har de sidste mange år været bosat i Beverly Hills, hvor han har gjort sig mange berømte bekendtskaber. Og det er dem, han mener, skal skal være den sidste livslinje for hangiraffen.

Der er ikke plads til giraffen Marius i København Zoo. I morgen er han død. (Foto: Facebook) Samfund Svensk zoo vil have Marius - nu bliver han skudt

- Jeg har skrevet til alle mine Hollywood-kontakter, og en af mine nære milliardær-veninder har sagt, at hun villle sende et par millioner af sted, så vi kunne købe giraffen. Den kunne godt gå hjemme i hendes have i Beverly Hills. Men direktøren var ikke interesseret i at sælge. Jeg er rasende, siger en tydeligvis oprevet Hjelmbak.

Marius-sagen er blevet delt flere gange på Twitter, og den har også nået Paris Hilton, Cher og Missy Elliots profiler.<br /><br /><p>Dyrevelfærd er noget, der ligger kendisagenten meget på hjerte, og for et par måneder sidden arrangerede han en stor velgørenhedsmiddag på Hotel d'Angleterre, hvor Mel B fra Spice Girls var hovedpersonen. Her gik overskuddet til Dyreværnet.</p><a id="_198358b0-7fc9-4994-b6fc-816ab6b2ea77" href="https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/zoo-foer-aflivning-marius-ved-ikke-han-skal-doe/4648195">Zoo før aflivning: Marius ved ikke han skal dø</a><br /><br /><p>- Jeg går utroligt meget op i dyrevelfærd, og mange af de Hollywood-stjerner, jeg arbejder sammen med, har det på samme måde. Dyr er noget af det vigtigste, vi har vi vores liv. Det gør så ondt det her, og jeg siger jer, at alle i Hollywood skal høre om det her.</p><p>Sami Widell, arrangementschef i København Zoo, har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, at de vilde dyr under ingen omstændigheder er til salg.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer