Forbund: Jyske og BRF virker som et fornuftigt match

Personalet hos både Jyske Bank og BRF Kredit mener, at fusionen mellem de to er fornuftig

Fusionen mellem Jyske Bank og BRF Kredit virker som et fornuftigt match, mener Finansforbundet, der organiserer medarbejderne i begge virksomheder.

- Umiddelbart virker det som to virksomheder, der passer godt til hinanden, og som derfor også udgør et match, der kan give forretningsmæssig mening, siger Kent Petersen, der er formand for Finansforbundet.

Han kalder sammenlægningen "grundlæggende fornuftig".

- Vi hæfter os også ved, at der ikke er meldt medarbejderreduktioner og besparelsesplaner ud i forbindelse med overtagelsen, siger Kent Petersen i en pressemeddelelse.

- Selvfølgelig vil man kigge efter synergieffekter, men fokus lader til at være på at udvikle forretningen, og det er positivt, siger Kent Petersen.

Ved fusionen går Danmarks tredjestørste bank og fjerdestørste realkreditinstitut sammen og skaber en markant aktør i den danske finanssektor.

I Jyske Bank Kreds og den faglige personaleforening i BRF Kredit ser man frem mod samarbejdet.

- Jyske Bank og BRF passer på mange områder godt til hinanden, og vi følger naturligvis den videre proces tæt, siger Haggai Kunish, der er formand for medarbejderne i Jyske Bank Kreds.

Han bakkes op af formanden for de ansatte i BRF Kredit.

- Planerne lyder positive i vores ører, fordi det blandt andet giver os en distributionskanal, som BRF hidtil ikke har haft. Derfor tror vi også på et vækstscenario for BRF som følge af sammenlægningen, og det vil selvfølgelig også være til gavn for medarbejderne, siger Laila Busted, formand for den faglige personaleforening i BRF Kredit.

0 kommentarer
Vis kommentarer