TV: Mand spottede haj der dræbte hans kone

En 63-årig australsk kvinde blev tidligt torsdag morgen dræbt af en haj, da hun var ude på sin daglige svømmetur

Ægteparret Christine og Rob Armstrong har de seneste 14 år taget en daglig svømmetur ved Tathra Surf Club i den lille by Tathra i Australien. Men det er nu endegyldigt slut.

Da de tidligt torsdag morgen var i vandet, blev 63-årige Christine nemlig slået ihjel af en haj, da hun valgte at svømme tilbage alene. Myndighederne leder fortsat efter hendes lig.

- Hun var seniortræner i surferklubben i mange år. Svømningen gav hende masser af livsglæde og mange venner, siger de chokerede talspersoner for surferklubben til det australske medie news.com.au.

De beskriver Christine Armstrong som en person der var 'elsket af masser af mennesker'.

Se også: Hajangreb koster to personer livet i Australien

Christines mand Rob Armstrong nåede selv at se hajen svømme rundt i området. Derfor fulgtes han forsigtigt ind på land med en gruppe af andre svømmere. Men allerede her var det for sent.

- Han så formen af en haj og beskrev den som tre til fire meter lang - og temmelig stor, siger efterforsker Jason Edmunds.

Et andet vidne så efterfølgende angrebet på Christine Armstrong på afstand, men var for langt væk til at hjælpe den 63-årige.

Biologer skal nu finde ud af hvilken type haj, der stod bag angrebet, men det var formentlig en stor hvidhaj eller en kobberhaj, der tog livet af Christine Armstrong.

0 kommentarer
Vis kommentarer