Her bliver kræftsyge Heather viet i sygesengen

37-årige amerikanske Heather ville først giftes til august. Men hendes kræftsygdom er så fremskreden, at man ikke kunne vente. Så brylluppet fandt sted på hospitalets intensivafdeling

Foto: AP
Foto: AP

Heather Miller havde planlagt at blive gift med sin Brian Neff til august.

Men for ti uger siden vågnede den 37-årige amerikaner med stærke smerter i den nederste del af ryggen.

Hun blev indlagt og lægerne kunne konstatere, at hun er en meget agressiv form for knoglemarvskræft.

Så brylluppet ville hun have fremrykket til denne weekend. Men hendes tilstand gør, at hun ikke kunne forlade hospitalet for at blive gift.

Det gik personalet på Pennsylvania's Good Samaritan Hospital til, sammen med Herthers venner og familie, at arbejde hurtigt.

I løbet af få dage fik de stablet et bryllup på benene.

Ceremonien startede med, at Heathers far, John, trillede hende fra hospitalsstuen til et konferencerum.

Hun blev kørt ind til tonerne af George Strait's 'I Cross My Heart' og var iklædt en hvid brudekjole. Stativerne som hendes medicin og intravenøse væsker er i var pyntet med blomster.

- Jeg troede ikke det ville ske. Jeg fik muligheden for at blive gift med manden i mit liv, sagde Heather til de tilstedeværende journalister, ifølge Daily Mail.

Heather og Brian mødte hinanden for fire år siden gennem fælles venner. For Brian var det kærlighed ved første blik, mens den kommende brud måtte have lidt mere tid. Brian var midt i en hård skilsmisse, da de mødte hinaden.

- Det er en meget speciel situation. Og vier meget glade for at vi kunne hjælpe denne familie, siger sygehuschef William Mulligan.

1 af 3 Foto: AP
2 af 3 Foto: AP
3 af 3 Foto: AP
0 kommentarer
Vis kommentarer