Hæder til Ekstra Bladet

Ekstra Bladet hædres for to digitale produktioner: Digital fortælling om Cuba-krisen og en interaktiv grafik som beskriver, hvordan et cykelhold kører sprinteren i stilling til sejr

Nyhedsdesignernes internationale sammenslutning, SND (Society for News Design), har uddelt ros til Ekstra Bladet i konkurrencen 'Best of Scandinavian News Design 2013'.

Ekstra Bladet får hædrende omtale for to produktioner/artikler: En grafik, der viser hvordan et cykelhold gør klar til spurt-strækningen og en digital fortælling om Cuba-krisen.

Læs den digitale fortælling om de 13 dramatiske dage:

Tæt på Cubakrisen

Prøv cykel-grafikken, der i forbindelse med sidste års Tour de France var placeret i ekstrabladet.dk's betalingsunivers EKSTRA, øverst i artiklen.

Det er Ekstra Bladets redaktionelle udviklingsteam, der i samarbejde med sports- og nyhedsredaktionen har stået for udvikling af Tour de France-grafikken og det særlige layout til artiklen om Cuba-krisen.

Ekstra Bladet fik den hædrende omtale i kategorierne Data-project og Storytelling/feature.

I de digitale kategorier har SND (Society for News Design) desuden givet medaljer og hædrende omtale til Jyllands-Posten, Politiken og Kristeligt Dagblad.

Se alle vinderne her

0 kommentarer
Vis kommentarer