Kør forsigtigt: Tæt påsketrafik på vejene

Politiet melder om tæt trafik på vejene flere steder i landet. Bilister bør være opmærksomme, lyder det

Den første dag i påsken er som regel ensbetydende med tæt trafik på vejene landet over. Og i år er ingen undtagelse.

Allerede fra morgenstunden kunne nogle af landets politikredse melde om tæt trafik på de store veje blandt andet forårsaget af to færdselsuheld.

En havareret lastbil skabte eksempelvis problemer på den sønderjyske motorvej i sydgående retning mod Kolding tæt ved udfletningen mod Fyn, og én vognbane i sydgående retning var spærret frem til klokken 10.30, meddelte Sydøstjyllands Politi via Twitter.

Ifølge TV2 var lastbilen kørt i grøften.

Det lykkedes politiet at få kørebanen ryddet igen, men lastbilen er endnu ikke fjernet.

Det arbejde genoptages torsdag aften, og derfor vil en vognbane igen vil blive spærret efter klokken 18, oplyser politiet, der generelt beder bilister om at vise hensyn og være opmærksomme.

- Påsketrafikken er kommet godt i gang. Tæt kørsel på motorvejsnettet. Hold afstand og afpas hastigheden, så alle kommer sikkert frem, skriver Sydøstjyllands Politi på Twitter.

På Fyn har trafikken også været tæt hele formiddagen.

Fyns Politi kunne blandt melde om kødannelse efter et færdselsuheld på den fynske motorvej i vestlig retning ved Aarup, hvilket sendte påskebilisterne ud på en alternativ rute ad landevejen mod Middelfart.

Ved middagstid var motorvejen dog åbnet igen, men politiet advarer stadig om massiv kødannelse.

- Fynske Motorvej ved Aarup er genåbnet efter færdselsuheld. Der er kø på stedet, så kør forsigtigt, oplyser politiet på Twitter.

Lidt efter klokken 13 lyder det fra Fyns Politi, at der i løbet af formiddagen i alt er sket fire uheld i forbindelse med den tætte påsketrafik. Ingen af disse betegnes dog som alvorlige, og ingen personer er kommet til skade.

0 kommentarer
Vis kommentarer