Fik afslag på Højesteret: Nu ryger sigøjnergangster ud

Jura Levakovic fik nej fra Højesteret og smides nu ud af Danmark

Nu ramler Levakovic-klanens kriminelle korthus. Ærkeforbryderen Jura Levakovic har tabt foreløbig sidste runde af sin indædte kamp for at undgå udvisning og ryger snart med et fly til Kroatien.

Jura Levakovic’ redningskrans var ellers Højesteret, der som højeste retsinstans kunne have ophævet den udvisning, han i fjor blev idømt i Østre Landsret, hvor han også blev straffet med fem års fængsel for bl.a. bankrøveri og hjemmerøveri.

Se også: Sigøjnergangster i gråd efter udvisning

Men Procesbevillingsnævnet, der suverænt afgør hvilke sager, der skal behandles i Højesteret, siger nej til at give plads for Jura-sagen.

- For Juras vedkommende betyder det, at han allerede nu eller i hvert fald meget snart skal forberede sig på at sige farvel til Statsfængslet i Nyborg og goddag til Zagreb, vurderer en advokat med indsigt i en række af de utallige retssager mod familien.

Det mere præcise tidspunkt afhænger af, hvordan den berygtede, 26-årig sigøjner-gangster stiller sig til udrejsen. Stritter han fortsat imod, kan udvisningen forhales i op til cirka ti måneder, fordi han så skal sidde 2/3 af sin straf ud. Erkender han derimod, at slaget er tabt, kan to betjente ledsage ham til den kroatiske hovedstad i næste måned.

Se også: Levakovic-overhoved raser mod Danmark

Læs mere i Ekstra Bladet mandag:

- Her er Juras sidste mulighed

- Juras onkler også på vej ud.

- Se Juras synderegister

- Familen er stadig bundkriminelle.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
1 kommentar
Vis kommentarer