DMI om påskevejret: Det kan blive en rekorddag

Dagen starter flot med fuld sol fra starten - husk solcremen

Påskevejret bliver skønt i dag. Arkivfoto: Ole Lind
Påskevejret bliver skønt i dag. Arkivfoto: Ole Lind

Er du en af dem, der ikke nåede at få sol i kinderne på den fantastisk solrige dag i går - eller bare tørster efter mere - så er der en ny chance i dag.

Søndagen bliver en skøn påskedag af slagsen - så husk solcremen.

- Det bliver en ganske flot dag med fuld sol på fra starten. Det kan godt gå hen og blive en rekorddag med hensyn til temperaturen. Altså årets varmeste dag indtil videre, siger vagthavende meteorolog, Steen Rasmussen, til Ekstra Bladet og fortæller, at den hidtige varmerekord i år har været omkring de 18 grader.

- Det er nærmest en pæn sommerdag. Det er godt timet, når nu vi har fri, siger han.

Der er dog forskel på temperaturen alt efter hvor i landet, man opholder sig.

Det er i Vestjylland, at temperaturerne kan komme op omkring 20 grader, mens det tegner til at blive omkring 18 grader ind over Nordsjælland. Ved de østvendte kyster vil der blive noget koldere - omkring 10-15 grader.

I løbet af eftermiddagen vil der komme lidt flere skyer fra øst, og i løbet af natten vil der være mulighed for lidt regn.

- Det er indledningen til i morgen mandag, hvor det ser ud som om, der vil komme en hel del flere skyer, og det bliver knap så varmt, siger meteorologen og fortæller, at der i løbet af mandagen kan komme lidt regn - men ikke alle steder. Temperaturen vil ligge på omkring 8-13 grader.

Så det er om at nyde den flotte skyfri himmel for fulde gardiner i dag, hvor de heldige har fri.

0 kommentarer
Vis kommentarer