I dag er store rejsedag - her bliver det værst

Påskesøndag er traditionelt den mest travle dag i trafikken - hvis du vil undgå kø skal du køre uden for de sædvanlige pressede tidspunkter

Det bliver ikke så nemt at komme hurtigt frem, hvis du skal køre i bil i dag. (Foto: Polfoto)
Det bliver ikke så nemt at komme hurtigt frem, hvis du skal køre i bil i dag. (Foto: Polfoto)

Skal du et smut til familiepåskefrokost eller hjem fra et længere besøg hos familien i Jylland, så er der god chance for, at du kører af sted samtidig med en masse andre, der har fået samme idé.

Søndagen kommer nemlig til at byde på tæt trafik langt det meste af dagen tværs over landet. Det oplyser Vejdirektoratet.

- I dag er traditionelt den største dag i påsken, og det gælder sådan set hele landet, fortæller Marianne Bom, der er vagthavende hos Vejdirektoratet, til Ekstra Bladet.

Tæt trafik mod Sjælland
Hun fortæller, at der særligt er i tidsrummene mellem klokken 11 og 13 og mellem 16 og 20, der typisk er pres på vejene.

- Trækket går i dag i stor grad fra vest mod øst på E20, og i Jylland er det på E45 fra grænsen og op i landet, vi forventer den tætteste trafik, siger hun.

I områder, hvor der i øjeblikket er vejarbejde i forbindelse med udvidelse af motorvejen, kan man forvente, at der er ekstra pres på.

- Så på Vestfyn og ved Køge Bugt er der særlig risiko for, at det kan gå lidt trægt, lyder det fra Marianne Bom.

Bilister opfordres derfor til at være opmærksomme og udvise hensyn på de steder, hvor det ikke går helt så hurtigt, som man kunne håbe.

0 kommentarer
Vis kommentarer