Familiebil brød i brand blandt løver

Familie måtte flygte fra bil, der gik i brand midt i løvepark

(PRIVATFOTO)
(PRIVATFOTO)

Det er sjældent, at valget mellem pest eller kolera har været så bogstaveligt, som Helen Clements oplevede det fredag.

Sammen med sin niårige søn Georg og 12-årige datter Charlie besøgte hun Longleat Safari Park i det sydlige England langfredag i påsken. Men alt imens familien kører rundt blandt parkens løver, går bilen i brand.

Og pludselig sidder Helen Clements og skal tage det svære valg, om familien skal flygte fra bilens flammer og ud til løverne, som øjenvidner fortæller er blot 90 meter væk på det tidspunkt, eller om de skal blive sidde i bilen og håbe på, at branden stopper.

Sådan lyder det fra BBC, der har talt med Helen Clements, og det britiske medie kan samtidig vise videoer fra optrinnet.

Skulle blive i bilen

– Det kunne have været blandt flamingoerne eller kamelerne, men nej, det skulle være blandt løverne, siger Helen Clements, der er fra Kingswood.

Hun beskriver, hvordan bilen pludselig begynder at ryge.

– Røgen blev tykkere og tykkere, og kom åbenlyst ind til os, og så så vi flammerne, siger Helen Clements.

Hun begyndte at dytte og beretter, hvordan personalet fra parken råbte, at de skulle blive i bilen.

Sønnen flygtede

Men hendes søn valgte alligevel at forlade bilen, mens Helen Clements forsøgte at kalde ham tilbage. Men i løbet af få øjeblikke var der personale ved bilen, som sikrede, at familien kom væk fra den uden at komme tilskade.

Kevin Ashley fra Longleat Safari Park fortæller til BBC, at brænden blev slukket umiddelbart efter, og at hverken personer eller dyr kom noget til.

0 kommentarer
Vis kommentarer