Boede med død kone - nu skal han giftes igen

Den svenske Tetra Pak-arving Hans Rausing gifter sig på ny efter prekær sag, hvor han blev dømt for at have ladet sin afdøde kone ligge i hjemmet i over en måned

Hans Rausing sammen med Eva Rausing, som blev fundet død i parrets hjem for to år siden. (Foto: AP)
Hans Rausing sammen med Eva Rausing, som blev fundet død i parrets hjem for to år siden. (Foto: AP)

For to år siden kom den 50-årige svensker Hans Kristian Rausing for alvor i mediernes søgelys, da det kom frem, at han i over en måned lod sin afdøde kone ligge i parrets hjem i Belgravia-området i centrum af London.

Rausing, der er arving til milliardformuen i det svenske familiedynasti Tetra Pak, erkendte, at han havde forhindret en værdig og anstændig begravelse af Eva Rausing, som blev fundet død med stoffer i blodet.

Hans Rausing skjulte sin kone under dyner, sengetæpper og skraldeposer i et rum, hvor døren var tapet til for at forhindre, at lugten af lig spredte sig til resten af huset. Han kunne ikke acceptere, at hun var død, lød hans forklaring senere hen.

Se også: Rausing er dømt: Lod konens lig rådne opSe også: Svensk milliardær sigtes - men ikke for mord

Han fik 10 måneders fængsel for at have krænket gravfreden og blev ligeledes idømt to års behandling for sit stofmisbrug. Han forlod det psykiatriske hospital, hvor han modtog behandling, for seks måneder siden.

Men nu er den svenske rigmand tilsyneladende ovenpå igen. I hvert fald skal han til sommer giftes på ny - denne gang med 52-årige Julia Delves Broughton, kunstekspert hos auktionshuset Christies, som han friede til på en ferie i marts. Det skriver Daily Mail.

Rausing og Broughton mødte hinanden, mens den svenske rigmand stadig var ved at komme sig efter tragedien - og for Julia Delves Broughton var det formentlig ikke svært at forholde sig til. For syv år siden begik hendes søster, den engelske fashionista Isabella Blow, nemlig selvmord.

Se også: Milliardær-frue forudså sin egen dødSe også: Rausing: Vi er dybt chokerede og triste

Også resten Rausing-familien jubler over det nye match.

- Vi er meget glade. Julia og Hans har begge været igennem forfærdelige ting, og det er meget rørende at se dem sammen - fyldt med håb og selvtillid, siger Hans Rausings søster Sigrid til Daily Mail.

Af venner beskrives Hans Rausing som en helt ny mand. Han har taget på, har fået mere farve i ansigtet og virker glad, lyder det samstemmigt fra flere venner, Daily Mail har talt med.

0 kommentarer
Vis kommentarer