TV: Lærer wrestlede elev i gulvet - bliver ikke fyret

Kriminel elev slog ud efter sin lærer, og modtog kontant afregning

Der var direkte afklapsning for en amerikansk skoleelev fra Santa Monica, der tidligere på måneden blev afsløret i at sælge stoffer i klasselokalet.

Balladen begyndte, da læreren Mark Black konfronterede den kriminelle elev. For eleven slog ud efter Mark Black - som tilfældigvis også underviser i wrestling.

Derfor wrestlede Mark Black den narkohandlende elev i gulvet, mens klassekammeraterne filmede det hele.

Se Mark Black nedlægge eleven i klippet over artiklen.

Selvom optrinnet ser voldsomt ud, får det ingen konsekvenser for Mark Black, som gennem hele forløbet har nydt opbakning fra elever og forældre på skolen, blandt andet gennem underskriftsindsamlinger og støttegrupper på Facebook.

Efter en kort periode med betalt orlov, mens sagen blev undersøgt, har han nemlig allerede genoptaget sit arbejde på skolen.

- Ud fra det vi har erfaret, er det passende at Hr. Black vender tilbage fra sin betalte orlov, udtaler tilsynsførende for skoledistriktet Santa Monica-Malibu, Sandra Lyon.

Hun understreger at den betalte orlov er almindelig praksis, mens en sag af den slags bliver undersøgt.

- Jeg vil gerne gøre det helt tydeligt, at Mark Black ikke er blevet fyret eller suspenderet fra sit job, han har bare haft orlov mens sagen blev undersøgt, siger Lyon.

Eleven nægter alt
Eleven der blev wrestlet i gulvet, 18-årige Blair Moore, kan som følge af sagen se frem til en række forskellige sigtelser, som han dog alle nægter sig skyldig i.

Ifølge overbetjent ved Santa Monica Police, Jay Moroso, drejer det sig om trusler mod skolens medarbejdere, besiddelse af en hobbykniv på skolens område, samt besiddelse af marijuana på skolens område. Dertil kommer en sigtelse for 'brug af magt eller vold mod en af skolens medarbejdere som gengældelse for en handling udøvet under hans eller hendes tjeneste'.0 kommentarer
Vis kommentarer