Noma-direktør efter førsteplads: Nu bliver det sjovt

Noma er igen kåret til verdens bedste restaurant, og det glæder en stolt Noma-direktør, Peter Kreiner.

Den tilbagevendte titel som verdens bedste restaurant er et udtryk for, at Noma leverer et hårdt arbejde med at udvikle sig og levere noget nyt.

Sådan lyder reaktionen hos Noma-direktør Peter Kreiner, efter at den danske restaurant har generobret Restaurant Magazines titel som verdens bedste.

- Titlen viser, at der et marked for den hårde indsats, vi hele tiden lægger for dagen. Og førstepladsen tilkendegiver også, at der er nogen, som sætter pris på det, siger Peter Kreiner til Ritzau.

- Mest af alt siger førstepladsen mig også, at vores region bliver ved med at have meget at byde på. Vi er der selvfølgelig, men der er mange andre gode restauranter i vores region, som er på den her liste, tilføjer direktøren.

Sidste år måtte Noma afgive førstepladsen til spanske El Celler de Can Roca. Christianshavn-restauranten, der er kendt for sine fortolkninger af klassiske skandinaviske retter, havde forinden toppet listen i tre år.

Peter Kreiner mener, at den tilbagevendte titel er noget, som alle i Danmark og Skandinavien skal være stolte over.

- Der er ingen tvivl om, at ud over det, vi har skabt og været med til, så er det en sjov og festlig aften. Ikke bare for os, men også for dansk og nordisk gastronomi, siger Noma-direktøren over telefonen fra London, hvor listen er blevet offentliggjort.

- Det håber jeg, at vi alle kan være med til at fejre. Når det så er sagt, så har vi en dag i morgen, hvor det igen handler om at lavere varen over for de besøgende gæster, uddyber han.

Direktøren og holdet bag restauranten skal nu ud og more sig og have "en rigtig sjov aften".

0 kommentarer
Vis kommentarer