Se og Hør til grin på nettet

Både Henrik Qvortrup og Se og Hør må lægge ryg til en del drillerier efter beskyldningerne om ulovlig fremskaffelse af kreditkortoplysninger. Her er et par af de bedste jokes

Henrik Qvortrup får ikke meget medlidenhed på internettet efter sin afgang fra TV 2, hvor han var politisk kommentator. (Arkivfoto: Ole Buntzen)
Henrik Qvortrup får ikke meget medlidenhed på internettet efter sin afgang fra TV 2, hvor han var politisk kommentator. (Arkivfoto: Ole Buntzen)

Henrik Qvortrups karriere ligger i ruiner efter beskyldninger om ulovligt fremskaffede kreditkortoplysninger, men reglen om ikke at sparke til en mand, der ligger ned, synes ikke at gælde for en tidligere Se og Hør-boss.

Både på Facebook og Twitter har vittighedsmagere været kreative, og flere satire-sites har også gjort sig morsomme på Qvortrups og ugebladets bekostning.

Lars Løkke raser:

Satire-sitet Rokokoposten.dk kunne i går melde om en rasende Lars Løkke Rasmussen, som mener, at Se og Hør skulle have holdt bedre øje med hans privatøkonomi.

- Det kan ikke være rigtigt, at jeg skal opleve, at der går måneder eller ligefrem år, før mine økonomiske fejldispositioner kommer frem, når andre kendisser bliver overvåget i realtime, siger den tidligere statsminister i den fiktive artikel.

Se også: PORTRÆT: Fortiden indhentede skånselsløse Qvortrup

Troede vi var verdensklasse:

Comedy-sitet ’Helt Normalt’ holdt sig heller ikke for fine til et fiktivt interview - denne gang med sagens hovedperson.

- Jeg var helt overbevist om, at mit kulørte ugeblads stab bare bestod af verdens bedste journalister. At vi - undskyld, de - har anvendt ulovlige metoder kommer virkelig bag på mig, siger den fiktive Henrik Qvortrup.

Se også: Khader om Qvortrup: Jeg er faktisk ked af det

Sort arbejde:

Venstres MF’er Mads Rørvig kunne ikke dy sig for en joke om Henrik Qvortrup på Twitter:

’Nu forstår jeg hvorfor Qvortrup beskyldte Naser Khader for sort arbejde. Q kunne ikke finde transaktionen på Dankort-oversigten!’.<br /><br />
0 kommentarer
Vis kommentarer