Afsløring: Lars Larsen er storkunde hos rockerfirma

Det er ikke kun bryggeriet Carlsberg, der laver millionhandler med rockere. Også milliardæren Lars Larsen er en flittig kunde

Fredag afslørede Ekstra Bladet, hvordan Carlsberg har været dybt involveret i millionhandler med det rocker-relaterede firma.
Fredag afslørede Ekstra Bladet, hvordan Carlsberg har været dybt involveret i millionhandler med det rocker-relaterede firma.

TIP OS: Kender du noget til sagen? Send os en mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst) - du kan også være anonym

Ekstra Bladet kan i dag afsløre, at milliardæren Lars Larsens JYSK og en lang række af andre store danske virksomheder står på kundelisten hos det Bandidos-styrede transportfirma Logida.

I dag er Logida ganske vist gået konkurs, efter Carlsberg har opsagt sine millionkontrakter. Men hele forretningen er flyttet over i Bøgeskov Flytteforretning, der har fuldstændig samme ejerkreds og ledelse og bestemt ikke er bleg for at prale af sine fine forbindelser.

Det vil sige: Lige indtil Ekstra Bladet begyndte at bore i sagen. For fredag eftermiddag forsvandt den omfattende liste med virksomheder, som Bøgeskov Flytteforretning indtil da havde på sin hjemmeside.

JYSK er storkunde
Ekstra Bladet har en kopi af det rocker-relaterede firmas liste, der afslører en perlerække af købevillige firmaer fra eliten i dansk erhvervsliv. Og JYSK har fået hæderspladsen. Lars Larsen har nemlig i årevis haft en særdeles aktiv samhandel med det rockerstyrede firma.

I dag er det således fortsat Bøgeskov Flytteforretning, der står for transporten, når Lars Larsen skal have flyttet varer ud til kunderne. I spidsen for det firma står den Bandidos-relaterede erhvervsmand Bo 'BIBO' Hansen, der også er daglig direktør og storaktionær via det nu konkursramte Logida. Og millionkontakten gælder alle butikker, som JYSK har i Danmark.

PR-EKSPERT: Carlsberg har fået en Stein Bagger-sag

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har flere af dynesælgerens ansatte i lang tid været klar over og påtalt, at det er rockere, der står bag flyttefirmaet. Men indtil nu har det ikke forhindret samarbejdet.

Ekstra Bladet forsøgte igen fredag at få en kommentar fra rockerfirmaernes ansvarlige leder, Bo ’BIBO’ Hansen. Trods gentagne henvendelser har han ikke reageret.

Læs hele afsløringen i Ekstra Bladet Lørdag:

* JYSK: Nu kulegraver vi sagen
* De er også faste kunder
* Nyt firma - samme bagmænd

TIP OS: Kender du noget til sagen? Send os en mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst) - du kan også være anonym

1 af 2 Når kunderne i Lars Larsens forretninger skal have kørt varer hjem, så sørger det rocker-relaterede Bøgeskov Flytteforretning for at tage slæbet. (Foto: Gregers Tycho)
2 af 2 Fredag afslørede Ekstra Bladet, hvordan Carlsberg har været dybt involveret i millionhandler med det rocker-relaterede firma.
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen