Sygeplejerske tapede mund på grædende baby

På et hospital på Filippinerne blev en sygeplejerske træt af en nyfødt baby, som ikke ville stoppe med at skrige. Derfor tapede hun barnets mund til

En lykkelig begivenhed endte som et mareridt for nybagte forældre.

Fødslen af deres søn Yohannes Noval var ellers gået godt, så det nybagte forældrepar var glade og var et øjeblik væk fra børneværelset på hospitalet på Filippinerne. Det viste sig at være en stor fejl, for da de kom tilbage, opdagede de til deres store forskrækkelse, at deres nyfødte søn havde fået tape på munden.

Episoden skete under opholdet på hospitalet i Cebu i Filippinerne, hvor en sygeplejerske ikke kunne få babyen til at stoppe med at skrige, derfor tapede hun munden til.

Faderen Ryan Noval kalder hændelsen 'et mareridt'.

- Det er ikke engang tæt på at være professionelt eller menneskeligt, fortæller han ifølge New York Daily News.

Moderen Jasmine opdagede i børneværelset, at sønnen havde fået tape på, som, ifølge hende, strakte sig langt op på kinderne, og som hun skyndte sig at få af.

Skrev om begivenheden på Facebook
Efter hændelsen konfronterede forældreparret sygeplejersken. Her forklarede sygeplejersken, at sønnen havde skreget 'for højt', og at hun derfor blev nødt til at sætte tape på.

En forklaring, der fik faderen Ryan til at lægge billederne af drengen op på sin Facebook-side under overskriften 'Nightmare on Maternity Hospital'.

- Jeg kan ikke forstå, at mit barn har fået så frygtelig oplevelse, så vi er nødt til at skrive om det til offentligheden, skrev faderen.

Hospitalet skal undersøges
Forældrene er langt fra tilfredse med behandlingen på hospitalet. Tidligere havde deres søn haft behov for at få bleen skiftet, men da moderen klagede til sygeplejersken, havde hun sagt, at moderen da selv kunne skifte bleen, skriver New york Daily News.

Hospitalet har nu fået en anmeldelse fra forældrene over den ringe behandling, og der vil nu blive lavet en undersøgelse af omsorgssvigt.

0 kommentarer
Vis kommentarer