GYS! Glas-balkon revnede på 103. sal

En af Chicagos mest populære turistattraktioner revnede i går

Alejandro Garibay, hans bror og to fætre fik sig både en oplevelse og en forskrækkelse. (Privatfoto: Alejandro Garibay)
Alejandro Garibay, hans bror og to fætre fik sig både en oplevelse og en forskrækkelse. (Privatfoto: Alejandro Garibay)

En californisk familie fik sig i nat en hårrejsende oplevelse, da de besøgte det 442 meter høje Willis Tower i Chicago, tidligere kendt som Sears Tower.

Bygningens øverste etage, kaldet 'Skydeck,' er en af byens mest berømte turistattraktioner med 1,3 millioner besøg årligt. Her kan man opleve, hvordan bygningen svinger fra side til side, når vinden blæser kraftigt.

På toppen er der også fire balkoner, der er lavet af glas. Her kan man udfordre sin højdeskræk og stirre direkte ned på asfalten 412 meter under fødderne. Eller man kan lægge sig på altanen, som Alejandro Garibay, hans bror og to fætre gjorde.

- De var en vanvittig følelse og oplevelse, siger han til tv-stationen NBC Chicago.Her ses et barn på balkonen, der revnede igår.Willis Tower var i 25 år - fra 1973 til 1998 - verdens højeste bygning. I dag er den rykket ned på en ottende plads. (Foto: AP)
Her ses et barn på balkonen, der revnede igår.Willis Tower var i 25 år - fra 1973 til 1998 - verdens højeste bygning. I dag er den rykket ned på en ottende plads. (Foto: AP)


Det knap fire centimeter tykke glas kan ifølge officielle kilder holde til en vægt på 1,5 ton - langt mere, end hvad de fire mænd vejede. Alejandro og hans familie sagde for sjov, at det ville knække, hvis de gik ud på det.

- Personalet grinede og sagde, at det stensikkert var ubrydeligt, så vi gik derud, siger Alejandro Garibay.

Men de nåede knapt nok at lægge sig ned og og snuppe en selfie på balkonen, før de hørte en knasende lyd. De skyndte sig væk og kaldte på personalet, hvorefter der nærmest opstod tumult.

- De var dybt chokeret og bad os om at træde væk. Derefter ringede de efter personale, teknikere og gud og hver mand. Vi tog vores mobiltelefoner frem for at filme og tage billeder, men så bad de os om at forlade bygningen øjeblikkeligt, siger Alejandro Garibay.

Det er ikke lykkedes NBC Chicagos at få en kommentar fra Willis Tower.Der er 412 meter ned fra glasbalkonen. (Foto: AP)
Der er 412 meter ned fra glasbalkonen. (Foto: AP)


0 kommentarer
Vis kommentarer