Annonce:
Annonce:

Enhedslisten om CoryDong-stress: Dårlig stil

Enhedslisten kalder det beskæmmende, at finansministeren nu forsøger at stresse Folketinget til at sælge Dong-aktier til amerikansk storbank

Annonce:
Følg Samfund

Regeringens støtteparti Enhedslisten er langt fra imponeret over, at finansminister Bjarne Corydon nu vil stresse salget af Dong-aktier for 11 milliarder til blandt andet den amerikanske storbank Goldman Sachs igennem. Tværtimod kalder Enhedslistens erhvervsordfører Stine Brix det 'dårlig stil', at Corydon i dag har sendt en opfordring ud til Finansudvalget om at godkende salget inden 30. januar, så det kan nå at blive behandlet på en ekstraordinær generalforsamling i Dong 20. februar.

Nu vil Corydon have de Dong-aktier til Amerika

- Det er påfaldende, at man ikke i tidsplanen i Finansministeriet har taget højde for, at Folketinget skal behandle sådan et salg. Det virker som om, at man bare har betragtet det som en formalitet, og det, synes jeg sådan set, er lidt beskæmmende, siger Stine Brix.

- Vi vil i hvert fald gøre vores til, at denne sag bliver fuldt belyst. Jeg synes stadig, at der rigtig mange ting, som vi mangler at få svar på. For eksempel om der har været andre bud fra for eksempel PensionDanmark, som der har rygter om. og hvis det er rigtigt - hvorfor har man så valgt det fra. Det er jo helt grundlæggende oplysninger, som vi øjeblikket ikke har, siger Stine Brix.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: