Heftig debat: Instruktør - Ekstra Bladet slikker røv på Sandberg

PRESSEDUELLEN: 'Bandekrigerne' er to ligegyldige dokumentarfilm, mener Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen. Filmenes instruktør Thomas Heurlin mener dog ikke, at avisen er meget bedre selv. Se hvorfor i en ophedet debat i Presseduellen herunder.

Følg Samfund

SE PRESSEDUELLEN I KLIPPET HEROVER
---------------------------------------------------------------

Anklagende ord, himmelvendte øjne og løftede pegefingre bliver kastet gennem luften i en vild debat, da Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen møder instruktøren Thomas Heurlin til en diskussion om dokumentarfilmene 'Bandekrigerne' i Presseduellen.

Mens Poul Madsen forklarer, at han fortryder, at Ekstra Bladet og Politikens Forlag har lagt navn til en bog om Brian Sandberg, som den tidligere HA-rocker fik 600.000 kroner for, så fortryder instruktør Thomas Herulin ikke, at han har portrætteret Brian Sandberg og Abde Benarabe - også kaldet Lille A - fra Blågårds Plads i dokumentarfilmene.

Vi er blevet tørret i røven af de her rockertyper

- Jeg fortryder bogen om Sandberg, for det er med til at glorificere bandemedlemmerne. Vi er blevet tørret i røven af de her rockertyper. Men vi er de eneste i det her land, der går kritisk til rockerne, det gør du ikke, siger Poul Madsen og peger fingeren mod Thomas Heurlin.

Madsen mener, at instruktøren også burde fortryde dokumentarfilmene. Men det gør instruktøren ikke.

- For at vi kan forholde os intelligent til det (bandemiljøet red.), så er det vigtigt, at vi har en indsigt, siger Thomas Heurlin om baggrunden for at lave 'Bandekrigerne'.

Se hele den ophedede debat mellem de to herrer i Presseduellen øverst.

Se tidligere udsendelser af Presseduellen her:

Chefredaktør: Gratisavis mangler dybdeTV: Nedlæg DR2, Radio24syv eller P1


Mediechefer: Betaler gerne piger for at smide tøjet

Søren Pind: Utroskab rager ikke Ekstra BladetOphedet: Fupnumre i medierne er bedrageriChefredaktør nægter at samle ind til velgørenhed: - Det er ikke vores opgaveAnders Lund Madsen: Min krop skal ikke redde DRTV: TV2-redaktør: Påvirket til at droppe gidselhistorie

Mere fra Ekstra Bladet+

Qatar er et diktatur, styret af emiren og et præsteskab med rod i shariaen

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind