Vovehals chokerer med spring fra bro i Skt. Petersborg

En mand, som nu jagtes af politiet, sprang fra en klapbro i Ruslands næststørste by og stoppede trafikken

Trafikanterne i Stk. Petersborg fik et spektakulært syn og formentlig et ordentligt sug i maven, da de mandag kunne iagttage en mand hænge i en arm fra en af byens berømte klapbroer.

Manden, som holdt en rød fakkel i den ene hånd, sprang fra den berømte Troitsky-bro adskillige meter ned i Neva-floden og svømmede væk, da politiet ville fange ham.

Episoden betød, at trafikken i området måtte stoppes, og politiet har udsendt flere fotos af den uidentificerede vovehals, som havde sneget sig under hegnet og op på broen.

Manden hang fra en lygtepæl på den næsten vertikalt stående broklap i cirka 20-30 meters højde.

Sikkerhedspolitiet jagtede derpå manden, men han hoppede i vandet og svømmede hen til bredden, hvor en mand på motorcykel hentede ham og drønede væk.

- Han sprang ned i vandet og svømmede til bredden forfulgt af fem mand i civilt tøj og to sikkerhedsvagter, skriver fotografen Nikolai Gontar, som har lagt billeder af episoden ud på sin Facebook-side.

Ifølge fotografen er vovehalsen en ung stuntmand, der kalder sig Mustang Wanted.

Mustang Wanted har tidligere gjort sig bemærket med yderst spektakulære stunts, hvor han hænger med sine bare hænder i skyskrabere og kraner.

Troitsky-broen har også tidligere været brugt som scene for happenings.

I 2010 udsmykkede kunstgruppen Voina den gamle bro med en tegning af en gigantisk penis, som havde retning mod sikkerhedspolitiets hovedkvarter.

Broerne i Skt. Petersborg bliver åbnet om natten, så skibstrafikken kan passere ad Neva-floden.

0 kommentarer
Vis kommentarer