Nervøse forældre betaler for børnenes undervisning

Forældre er så nervøse for at deres børn skal komme bagud i skolen under lockouten, at de betaler for børnenes undervisning.

Mange forældre er bange for, at eleverne falder bagud inden eksamen, og betaler sig til undervisning. Foto: (Colourbox)
Mange forældre er bange for, at eleverne falder bagud inden eksamen, og betaler sig til undervisning. Foto: (Colourbox)

Hjælp os: Er du på spanden under skolekonflikten mht. pasning af børn eller andet? Send en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

En lektiehjælpsvirksomhed har i løbet af ugen modtaget ca. 10 gange så mange opkald og bookinger, end normalt fra nervøse forældre.

Forældrene er bange for, at deres børn skal komme bagud i skolen under den kommende lockout, og ikke får den undervisning de har krav på.

Læs også: Børnepsykolog: Derfor må børnene ikke være alene

- Vi har oplevet et kæmpe boom i folkeskoleforældre, som har taget kontakt til os, og spurgt om mulighederne inde hos os, og om vi kan hjælpe i et enkelt eller flere fag med noget undervisning, når de nu sidder hjemme. - Som et alternativ til, at de sidder hjemme og spiller computer eller lignende, siger Rune Sørensen, Country Manager i lektiehjælpsvirksomheden My Academy.

Ekstra bemanding

Det store antal af forældre, der har henvendt sig, betyder , at de har haft lidt ventetid, så de har ekstra bemanding på fra deres hovedkontor i Stockholm, hvor medarbejderne hjælper med at besvare bemandings-situationen

Læs også: Jeg lader ikke børnene være alene

- Men vi har kapacitet nok i forhold til undervisere, siger Rune Sørensen.

Han fortæller, at forældrene først og fremmest er nervøse for, at de ikke ved, hvor lang tid lockouten kommer til at tage.

Falder bagud
- De er også bange for, at deres børn skal falde bagud i et fag eller flere fag. Eller især, at de ikke når deres pensum eller hvis de skal op til eksamen inden for en overskuelig fremtid, at de ikke når alt det de skal, siger Rune Sørensen.0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere