Dansk teenager mirakuløst på benene igen

Blev erklæret lam fra taljen og ned efter en voldsom skiulykke for kun to måneder sigen

- Jeg vidste jo, at det ville ske.

Så kølig er reaktionen fra 18-årige Fredrik Øie Sørensen selv om, at han mod alle odds er kommet på benene igen, efter han i en skiulykke i januar brækkede nakken og blev lam fra taljen og ned.

Læs også:

Se også: Dansk skole-elev lam efter skiulykke

Det var også en dyster prognose, som lægerne stillede, og de turde ikke at sige noget om, hvorvidt han ville få førligheden tilbage.

Det budskab grinte Fredrik bare af og sagde, at han nok skulle komme til at gå igen - og det ville ske allerede inden påske.

- Jeg smilte bare til dem og sagde. ’Tro, hvad I vil, så tror jeg, hvad jeg vil’, siger han til Ekstra Bladet.

Og man må sige, at han i den grad modbeviste lægerne, der ligesom mange andre kalder det for et mirakel, at han kan gå igen, som det ses i videoen foroven.

- Jeg synes ikke, at det er et decideret mirakel, men inderst inde har jeg tænkt, at mit mål om at gå inden påske måske var lidt for optimistisk, siger Fredrik.

Læs mere:

Se også: Nu kæmper Fredrik for førligheden

Men på trods af sin ukuelige optimisme og sin nærmest mirakuløse ’genopstand’, så anerkender Fredrik, at der er lang vej igen.

- Nu kommer den periode, der tager længst tid. Jeg kan jo godt gå, men ikke særligt langt. Så skal jeg lære at hoppe, gå lidt stærkere, løbe og gå langt, siger han.

Selv om Fredrik er en utroligt positiv dreng, så er der også dårlige dage, men dem kommer han igennem med hjælp fra sine to gode venner Mads og Morten.

- Uden dem tror jeg ikke, jeg havde klaret det. De har hjulpet mig og været der for mig hele tiden, siger han.

Fredrik har også fået overraskende meget støtte fra folk via det sociale medie facebook, men også fra fremmede på gaden.

- Folk stopper mig på og siger: ’undskyld er det dig, der er Fredrik? respekt for den du er!’. Det er fandme underligt. Jeg har også fået 250 venneanmodninger fra folk, som jeg ikke kender. Det går helt amok, siger han lidt forbløffet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere