Kæmpedusør for kidnappet hund

En tysk gruppe af privatpersoner er gået sammen om en kæmpe dusør for at finde 'lille Thor'

Nu er der 400.000 gode grunde til at finde muskelhunden 'Lille Thor'. FOTO: Fairdog
Nu er der 400.000 gode grunde til at finde muskelhunden 'Lille Thor'. FOTO: Fairdog

Jagten på den svendborgensiske muskelhund under navnent 'lille Thor', der for en uge siden blev kidnappet fra et hundepension i Odder, har nået nye højder.

En gruppe af tyske privatpersoner har samlet 400.000 kroner ind som dusør til den, der kan fortælle, hvor hunden befinder sig.

Det fortæller formanden for foreningen Fairdog, Charlotte Andersson, til Fyns Amts Avis.

- De har gjort det i håb om, at han bliver bragt tilbage, siger Charlotte Andersson, som også har været i kontakt med den tyske gruppe for at få bekræftet dusørens beløb.

Blandingsrace
Muskelhunden 'Lille Thor' har haft en dødsdom hængende over hovedet siden september sidste år, hvor politiet konfiskerede hunden, fordi man mistænkte den for at være en blanding af racen amstaff. En af de racer, der er blevet forbudt af hundeloven, og derfor skal aflives.

Hunden var derfor en mærkesag for foreningen Fairdog, der i retten i Odense var ved at få Lille Thor frikendt på baggrund af et tjek af hundens oprindelse.

Men uden hunden kan tjekket ikke gennemføres, og Thors dødsdom vil blive en realitet. Derfor er flere støttegrupper gået sammen om at få hunden hjem.

Dusør uden resultater
I sidste uge var dusøren på små 30.000 kroner, men selv om beløbet nu er tættere på den halve million, er der stadig ingen nye spor i sagen om Lille Thor.

- Mærkeligt nok er der ingen, der har reageret på det endnu. Det må betyde, at enten har de, som har kidnappet ham, fuldstændig misforstået sagen, ellers er det nogen, der ikke vil os noget godt, siger Charlotte Andersson i interviewet Fyns Amts Avis.

Alligevel mener hun, at beløbet alligevel har betydning, og at en dusør på 400.000 danske kroner sender et signal.

- Folk i både Danmark og rundt om i Europa simpelthen har fået nok nu. Det her skal stoppe. Ydermere er det også et signal om, at de tror på sagen, som vi havde gang i, siger Charlotte Andersson til Fyns Amts Avis.

1 af 2 Thor blev kidnappet fra et hundepension i Odder natten til søndag den 11. marts. FOTO: Fairdog
2 af 2 Nu er der 400.000 gode grunde til at finde muskelhunden 'Lille Thor'. FOTO: Fairdog
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere