Kø-kaos forude på Køge Bugt Motorvejen

Arbejdet med at udbygge Køge Bugt Motorvejen fra seks til otte spor går i gang senere på måneden og betyder vejarbejde de næste to år

(Foto: Jens Dresling)
(Foto: Jens Dresling)

Det skal være skidt, før det - forhåbentlig - bedre.

Fra weekenden 23.-24. marts kan bilister se frem til vejarbejde og kødannelser, når arbejdet med at udbygge Køge Bugt Motorvejen fra seks til otte spor går i gang.

- Det er jo Danmarks mest trafikerede motorvej, så vi har valgt at starte op i en uge, hvor der er færre biler på vejen. Men uanset hvordan vi end vender og drejer det, vil der selvfølgelig kunne opstå gener og ekstra kø-kørsel for trafikanterne, siger Vejdirektoratets projektleder Preben T. Pedersen i en pressemeddelelse.

I den følgende uge vil der blive etableret nye striber på hele strækningen fra Greve S til Solrød S, og for trafikanterne betyder arbejdet følgende ændringer:

- 3 indsnævrede kørebanespor.

- En skiltet hastighed på 80 km.

- En mindre sideflytning af trafikken hen over midterrabatten, hvor Tåstrupvej løber under motorvejen (broen skal udskiftes).

- Frakørselsrampen ved tilslutningsanlæg <29> Greve S lukkes i sydgående retning. Der henvises til afkørsel <28> eller <30>

Tavler skal hjælpe på flow
For at hjælpe på et mere glidende trafik-flow gennem vejarbejdet aktiverede Vejdirektoratet for et par uger siden en række nye elektroniske tavler, der kan variere hastighedsgrænsen efter den aktuelle trafiksituation og give trafikanterne information om rejsetider på strækningen.

Udbygningen forventes færdig i 2015.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere