Amin Skov: Sigtelsen mod mig satte prikken over i'et

Det er sigtelsen mod Amin Skov - ikke hans store gæld - der har tvunget Vejlegården til konkurs, hævder han

Restaurant Vejlegården har ikke haft én krone i indtægt, siden forpagter Amin Skov i januar blev sigtet for selv at stå bag en mystisk brand i den omstridte restaurant.

Det fortæller Amin Skov og holder fast i, at det ikke er hans gæld på flere hundredetusinde kroner, der er skyld i, at han mandag måtte smide håndklædet i ringen og erklære Vejlegården konkurs.

- Det er selvfølgelig en naturlig mistanke at have. Men konflikten med 3F har svækket os økonomisk, og sigtelsen efter branden har i den grad sat prikken over i'et, siger Amin Skov til Ritzau.

Politiet mistænker, at den økonomisk pressede Skov satte ild til restauranten med forsikringssvindel for øje.

Sagen mod ham betyder ifølge Amin Skov selv, at hans forsikringsselskab holder på midlerne, og at udbedringerne af brandskaderne på restauranten dermed står i stampe.

- Siden branden har vi ikke kunnet holde åbent og har ikke haft en eneste krone i indtægt. Men udgifter har vi haft. Det er en farlig cocktail, siger han.

Konkursen er en ulykkelig udgang på et turbulent år, fortæller restauratøren, som - udover at blive sigtet for brandstiftelse og forsikringssvindel - har været i konflikt med fagforbundet 3F, fordi han tegnede ny overenskomst med Krifa.

- Jeg har det rigtig dårlig med det her. Jeg er trist og tung i sindet. Jeg føler, at jeg har skuffet min familie og mine ansatte, som nu står uden arbejde. Det er absolut ikke en god dag, siger han.

- Nu skal jeg have et overblik over, hvordan jeg kommer til at stå økonomisk. Og så må vi som familie tage en dag af gangen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere