Restaurant Vejlegården er gået konkurs

-Jeg er skakmat, siger restauratør Amin Skov om konflikten med 3F og senest branden, der har slået bunden ud af økonomien hos Vejlegården

Den omstridste Restaurant Vejlegården er gået konkurs. Det meddeler restaurantens forpagter Amin Skov i en pressemeddelelse (Foto: Nicolai Brix)
Den omstridste Restaurant Vejlegården er gået konkurs. Det meddeler restaurantens forpagter Amin Skov i en pressemeddelelse (Foto: Nicolai Brix)

Den omstridste Restaurant Vejlegården er gået konkurs. Det meddeler restauratør Amin Skov i en pressemeddelelse.

- Det er med stor beklagelse, at jeg har meddelt, at Vejlegården ikke længere kan løbe rundt og derfor fra i dag er gået konkurs, siger Amin Skov til eb.dk.

- Igennem det seneste år har 3F's konflikt mod Vejlegården kostet mange ressourcer. Dette har kunne mærkes især i den daglige drift og ikke mindst i vanskelighederne med at skaffe og tilføre kapital til virksomheden, tilføjer han.

Hård anklage mod politiet
I pressemeddelelsen, som Amin Skov har lagt ud på sin Facebook-side, retter han hårde anklager mod politiet for at trække tiden ud med efterforskningen af den påsatte brand natten til 21. december i fjor.

-Så længe de fortsat holder sagen åben, er det umuligt at komme videre, siger Amin Skov.

Den 34-årige Vejle-restauratør er fortsat sigtet for brandstiftelse og forsøg på forsikringssvindel. Men politiets materiale mod Amin Skov har hidtil ikke været så belastende, at han har kunnet varetægtsfængsles. Efter et grundlovsforhør i januar blev han således løsladt af dommeren i Kolding, og politiet har siden holdt lav profil.

Jeg er skakmat
Amin Skov skriver på Facebook, at forsikringsselskabet holder erstatningssummen for brandskaderne (henved 900.000 kroner, red.) tilbage, så længe han fortsat er sigtet i sagen.

Hidtil har restauratøren ellers flere gange pointeret, at Vejlegården var tæt på at genåbne efter branden.

-Ja, men det var ikke realistisk at skaffe penge til driften. Jeg føler mig sat skakmat af en lang konflikt og af branden, siger Amin Skov.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere